Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Neverovatna izjava i optuzba o korona virusu Italijanskog poslanika kao i reakcija.Video sa prevodom.

U okviru emisije Jutro jutarnjeg programa televiziji Prva 28.aprila 2020 godine,prikazana je video izjava koju je izneo Italijanski poslanik Vitorijo Skarbici koji je tesko optuzio Italijanske vlasti za razne malverzacije oko brojeva preminulih zbog korona virusa.O ovim optuzbama i kako reaguje struka u Italiji,preko video poziva objasnjavala je studentkinja doktorskih studija na Univerzitetu Modena dr Jovana Milic.U okviru izjave Jovane Milic nalazi se i govor poslanika gde iznosi optuzbe.Video je sa prevodom.
Predlog knjige: Ovde su stigli izveštaji o prosperitetnom stanju Manile i on je pripremio flotu od šezdeset i dve ratne straže, sa četiri hiljade vojnika i mornara. U izveštajima se čak navodi da je veliki broj žena i zanatlija priveden na brod da bi formirao jezgro naselja čim bi Španci trebali biti uništeni. U drugom delu novembra 1574. godine, ova moćna flota došla je niz zapadnu obalu Luzona i 29. se okupila u luci Mariveles, na ulazu u zaljev Manila. Osam kilometara južno od Manile nalazi se grad Paranakue, na ušću koji pruža dobro mesto za sletanje brodova koji ulaze iz zaliva. Evo, sledeće noći, Limahong je na kopno stavio šest stotina ljudi, ispod jednog svog generala, Sioca, koji je bio Japanac. Napad na Manilu. Odavde su brzo koračali plažom i besno padali na grad. Skoro njihova prva žrtva bio je feldmaršal Goiti. Utvrda Manila je u to vreme bila slaba afera, bez jarka i ostataka, i ovde se vodila borba. Španci su, iako u velikom broju, bili u stanju da povrate Kineze; ali sami su izgubili. Limahong je sada poslao na obalu teška pojačanja i pripremio se da nadvlada garnizon. Španjolci su se spasili od poraza pravovremenim dolaskom Salcedoa sa pedeset mušketara. Sa svoje stanice u Viganu video je jedra Limahongove flote, koja krstare ka jugu duž obale Luzona i sumnjajući da tako velika ekspedicija ne može imati drugu svrhu osim zauzimanja Manile, ukrcao se u sedam malih čamaca i stigao grad za šest dana, tačno na vreme da učestvuje u žestokoj bitki između Španaca i čitavih snaga kineskog gusara. Rezultat je bio potpuni poraz Kineza, koji su ih ponovo vratili na svoje brodove kod Paranakuea.
Neverovatna izjava i optuzba o korona virusu Italijanskog poslanika kao i reakcija.Video sa prevodom. Neverovatna izjava i optuzba o korona virusu Italijanskog poslanika kao i reakcija.Video sa prevodom. Reviewed by gledajte on April 28, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.