Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Pocelo testiranje vakcine protiv korona virusa na ljudima.

U emisiji Jutro - jutarnjeg programa televizije Prva emitovane 28.aprila 2020 godine,donosi pricu o tome da su pocela testiranja vakcine protiv korone virusa na ljudima.Prva koja je to pocela je Velika Britanija,ali se i u svetu razvija vise od 70 vakcina sirom sveta protiv korona virusa.Opsirnije i detaljnije o svemu ovome govorice putem video poziva doktorica Marija Zaric,koja zajedno sa jos dve naucnice iz Srbije radi na institutu Dzener koji je deo univerziteta Oksford i razvijaju vakcinu protiv korone virusa.
Predlog knjige: Pokušaj Kineza pod Limahongom da uhvate Manilu. Aktivnost Južnih Kineza. Upravo je od Kineza pao prvi teški udarac. Kina na jugoistoku Kine, koja obuhvata provincije Kvangtung i Fukien, uvek je pokazala nemir i strast prema emigraciji koju drugi delovi zemlje ne pokazuju. Iz ove dve provincije, kroz luke Amoi i Kanton, prešli su ti kineski trgovci i kuvari koji se mogu naći u svim delovima Istoka i mnogim drugim zemljama sveta. Dve stotine godina pre dolaska Španaca, kineski džungli obilazili su tjesnac i mora i redovno obilazili obale Mindanaoa. Ekspedicija Limahong-a na Filipinima. - Ova kineska obala oduvek je bila poznata po svom piratstvu. Udaljenost glavnog grada Pekinga i slabost pokrajinskih vicerektora onemogućili su njegovo suzbijanje. Bio je to jedan od ovih smelih filibustera Kineskog mora, zvan Limahong, koji je dve godine nakon Legaspijeve smrti pokušao osvajanje Filipina. Uporište ovog korzera bilo je ostrvo Pehon, gde se učvrstio i razvio svoju moć.
Pocelo testiranje vakcine protiv korona virusa na ljudima. Pocelo testiranje vakcine protiv korona virusa na ljudima. Reviewed by gledajte on April 28, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.