Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Prakticna zena 03.04.2020 Voja Nedeljkovic sprema zapecene spagete,koliko vode treba da pijemo,osinja gnezda.

Emisija Prakticna zena prikazana 3.aprila 2020 godine na televiziji Prva u 16:30h,donela je nove savete i nacine spremanja hrane.Voja Nedeljkovic je pokazao kako on na svoj nacin sprema zapecene spagete sa piletinom.Tanja Lekovic spremice neobicnu poslasticu neobicnog imena,osinje gnezdo.Kao i cesto u emisiji,doktorica Branka Markovic daje savete sto se tice zdravlja kao i Kosta Novakovic,Fakultet sporta i fizickog vaspitanja koji ce objasnjavati kako odrzati koliko toliko kondiciju i vitalnost u ovo vreme izolacije i malo vise sedenja kod kuce.
Voja Nedeljkovic pripremio zapecene spagete

Saveti dr Branke Markovic i Koste Nedeljkovica

Tanja Lekovic sprema osinje gnezdo
Predlog knjige: Dolazak Španaca. - Muhamedanstvo se još povećavalo na Filipinima kada su stigli Španci. Mohamedanci su već imali uporište u zalivu Manila, a njihovo postepeno osvajanje arhipelaga prekinulo je samo dolaskom Evropljana. Čudna je istorijska pojava da su se Španci, boreći se sa Mohammedanima skoro osam vekova za posedovanje Španije, morali da priđu zapadu širom sveta na Filipinska ostrva i tamo nastave drevni sukob sa njima. Tako su Španci bili najodlučniji protivnici muhamedanstva i na njegovoj zapadnoj i istočnoj granici. Njihovi drevni neprijatelji koji su iz Maroka prešli u Španiju oduvek su bili poznati pod nazivom "Moros" ili "Movari", i sasvim prirodno su tim novim muhamedanskim neprijateljima dali istu titulu, a Moros su ih nazivali do današnjeg dana. Rezime. - Takvi su, dakle, elementi koji formiraju stanovništvo ovih ostrva, - nekoliko hiljada malih Negritosa; mnoštvo divljih planinskih plemena primitivnih Malajaca; kasnija imigracija Malajaca višeg kultivacije i mogućnosti od svih koja su im prethodila, a na koja je uticao hinduizam Java i koji su poslednjih vekova imali zadivljujući rast i u broju i u kulturi; i poslednji, žestoki mohamedanski mornari, pravi Malezijci.
Prakticna zena 03.04.2020 Voja Nedeljkovic sprema zapecene spagete,koliko vode treba da pijemo,osinja gnezda. Prakticna zena 03.04.2020 Voja Nedeljkovic sprema zapecene spagete,koliko vode treba da pijemo,osinja gnezda. Reviewed by gledajte on April 03, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.