Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Premijera/Ekskluzivno 03.04.2020 Sta sve slusaju u Zadrugi. Katarini Grujic sladak zivot.Ana Nikolic prica sta pije.

U danasnjoj emisiji prikazanoj 3.april na TV Pink,Ekskluzivno i Premijeri mozete da vidite zbog cega je Katarina Grujic izjavila da joj je sladak zivot.Mimi Mercedes porucuje u svojoj pesmi da ce lupati samare odredjenoj osobi.Ana Nikolic izjavila da pije samo serum istine.Prikazano sta slusaju zadrugari i o cemu misle.Mozete pogledati i sta se pricalo u autu sa Radom Manojlovic i Milanom Milosevicem.
Katarina Grujic i njen sladak zivot

Ana Nikolic objasnjava da pije serum istine

Sta slusaju i o cemu misle zadrugari

Mimi Mercedes i poruka u pesmi

Premijera cela emisija
Predlog knjige: Pretvaranje Malajaca u mohamedanstvo. - Ne samo što se Mohamedanstvo prešlo na zapad preko Afrike i Evrope, već je prenošeno i na istok. Animirani njihovom verom, Arapi su postali najveći mornari, istraživači, trgovci i geografi tog doba. Plovili su Crvenim morem duž obale Afrike sve do Madagaskara, a istočno do Indije, gde su imali naselja i na obali Malabar i Koromandel. Odatle su arapski misionari donijeli svoju vjeru u Maleziju. U to vreme pravi Malezi, pleme iz kojeg je proizašao zajednički pojam "Malajanski", bili su mali ljudi Sumatre. Bar ih je 1250. preobratilo u mohamedanstvo, koje su im donijeli ovi arapski misionari, i pod nagonom ove moćne vere izbili su se iz svoje nejasnoće i započeli ono veliko osvajanje i širenje koje je oslabilo njihovu moć, jezik i religiju širom Istočne Indije. Naselje Mohameda u Borneu - Moćno mohamedansko malajsko naselje osnovano je na zapadnim obalama Bornea, sigurno već 1400. Primitivniji stanovnici, poput Djaksa, koji su bili pleme primitivnih Malajaca, poraženi su i posedovanje obala u velikoj meri preuzeta od njih. S ove obale Bornea stigli su mnogi avanturisti koji su prešli morima Filipina kad su stigli Španci. Mohamedansko stanovništvo Mindanaoa i Jola sigurno nešto duguje toj istoj malajskoj migraciji koja je osnovala koloniju Borneo. Ali Čini se da su Maguindanao i Illano Moros u velikoj meri potomci primitivnih plemena, poput Manoba i Tiruraja, koji su u mohammedanstvo pretvoreni od strane malajskih i arapskih prossetara. Tradicije Maguindanao Morosa pripisuju njihovo pretvaranje u Kabunsuan, rođenog iz Johorea, sina arapskog oca i majke iz Malaje. Došao je u Maguindanao sa grupom sledbenika, a od njega datasi Maguindanaoa prate njihovu lozu. Kabunsuan bi trebalo da potječe od Mohameda preko svog arapskog oca Alije, i tako dationi Maguindanaoa do današnjeg dana ponosno vjeruju da u njihovim žilama teče krv proroka.
Premijera/Ekskluzivno 03.04.2020 Sta sve slusaju u Zadrugi. Katarini Grujic sladak zivot.Ana Nikolic prica sta pije. Premijera/Ekskluzivno 03.04.2020 Sta sve slusaju u Zadrugi. Katarini Grujic sladak zivot.Ana Nikolic prica sta pije. Reviewed by gledajte on April 03, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.