Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Tate 48 epizoda - Nekada je mozda i poklon skup.

Cetrdeset osma epizoda:Tvrdom je Dunja ocitala lekciju zbog njegove ljubomore i ljubomornih ispada.Nepoznati kupac je u znak zahvalnosti dobio Mionin broj telefona.Dok uziva u dugim razgovorima sa njom,daje joj i predlog da se negde nadju i vide.U posetu kod Tome stigla je neocekivana zenska osoba,koja dolazi iz centra za socijalni rad,da bi kako je objasnila nasamo razgovarala sa njegovom cerkom.Cela epizoda 48 prikazuje se veceras 3.april na televiziji Prva.
Predlog knjige: Uticaj hinduističke kulture na malejanske narode - Ova moćna civilizacija hindusa, uspostavljena tako u Maleziji, snažno je pogodila malejanski narod na ovim ostrvima, kao i one koji su došli na Filipine. Pokazalo se da su mnoge reči u Tagalogu pokazale sanskritsko poreklo, a sistemi pisanja koje su Španci pronašli u upotrebi među nekoliko filipinskih naroda sigurno su razvijeni iz abecede, a zatim u upotrebi kod ovih hinduističkih Java. Uspon Mohamedanizma - Mohammed. - Nekoliko stotina godina kasnije, još jedna velika promena, zbog religiozne vere, prešla je na ratu Malaja, - promena koja je imala veliki uticaj na istoriju Filipina, i još uvek je predodređena za modifikovati događaje daleko u budućnost. Ovo je bilo pretvaranje u muhamedanstvo. Od svih velikih religija sveta, poslednji put se pojavio mohamedanski i njegova karijera je na neki način bila najistaknutija. Mohammed, njegov osnivač, bio je Arapin, rođen oko 572. A.D., U to vreme hrišćanstvo je uspostavljeno u potpunosti širom Sredozemlja i širom većine Evrope, ali Arabija je bila idolopoklonstvo. Mohamed je bio jedna od onih velikih proročkih duša koje se povremeno pojavljuju u svetskoj istoriji. Sve što je mogao naučiti iz hebreizma i hrišćanstva, zajedno sa rezultatom sopstvene misli i molitve, dovelo ga je do vere u jednog Boga, Svemogućeg, Saosećajnog, Milosrdnog, koji je, kao što je verovao, pobedio sve ljude u Njegovo znanje kroz učenja samog Mohameda. Tako nadahnut, Mohamed je postao učitelj ili prorok, a do kraja života pobedio je svoj narod svojom verom i inaugurirao jednu od najvećih epoha osvajanja u svetu. Širenje mohamedanizma u Afriku i Evropu. - Armije arapskih konjanika, pune fanatičnog entuzijazma da pretvore svet u svoju veru, u vekovima su od hrišćanstva ispratile čitavu Judeju, Siriju i Malu Aziju, svetu zemlju u kojoj je živeo Isus i učio, i zemlje u kojima su Pavao i ostali apostoli prvo uspostavili hrišćanstvo. Odatle su prošli duž severne obale Afrike, privodeći kraju sve što je preživelo od rimske moći i religije, a do 720. prešli su u Evropu i bili u posedu Španije. Gotovo osam stotina godina koje su usledile, hrišćanski Španci borili su se da proguraju mohamedanstvo sa poluostrva, pre nego što su uspeli.
Tate 48 epizoda - Nekada je mozda i poklon skup. Tate 48 epizoda - Nekada je mozda i poklon skup. Reviewed by gledajte on April 03, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.