Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Prakticna zena 07.04.2020 Milica Mihailovic prica kako je smrsala 50kg.Torta od kupina,pasulja.

Emisija Prakticna zena emitovana u 16.30h 7.aprila 2020 godine na televiziji Prva,prikazuje pricu Milice Mihailovic koja objasnjava kako je smrsala 50 kilograma.Na danasnji je "Dan zdravlja" u goste je pozvana Divna Simic koja je spremala tortu neobicnog naziva i sa cime je a to je torta od pasulja kao i obrok salatu.Ana Jakovljevic koja je dosla sa malom devojcicom Aleksijom,spremala je tortu od kupina.
Milica Mihailovic smrsala 50 kilograma

Tortu od pasulja i obrok salatu spremila je Divna Simic

Ana Jakovljevic pripremila je tortu od kupina
Predlog knjige: Istočni prolaz ka Indiji. - Portugalac. - U poslednjem poglavlju smo videli kako je Venecija držala monopol jedine trgovačke rute sa dalekim istokom. Moramo potražiti neki novi način da dođu do Indije koji bi omogućio trgovcima drugih hrišćanskih sila da dođu do marti Orijenta bez prolaska kroz mohamedanske zemlje. Ovo vrhunsko dostignuće postigli su Portugalci. Tako niska u današnje vreme pada sila Portugala da malo ko shvata hrabrost i hrabrost koju su jednom pokazali njeni mornari i vojnici i ogromno kolonijalno carstvo koje je osnovala. Portugal je oslobodio svoju teritoriju Mohammedanskih Mavra skoro vek ranije od Španije; i energičnost i inteligencija velikog kralja Jovana I. doveli su Portugal, oko 1400. godine, na važno mesto među evropskim državama. Ovaj kralj zarobio je od Mavra grad Ceuta u Maroku; i to je bio početak modernih evropskih kolonijalnih posjeda, i prvi zalogaj zemlje van Evrope koji je zadržala evropska sila još od krstaških ratova. Najmlađi sin kralja Džona bio je princ Henri, poznat u istoriji pod nazivom "Navigator". Ovaj mladi princ, sa istim avanturističkim duhom koji je ispunjavao krstaške ratove, bio je žarko proširiti moć kraljevstva svog oca i proširiti silan religiju koju je on predano sprovodio. Moć Muhameda u Sredozemlju bila mu je prevelika da bi se on mogao suprotstaviti i zato je planirao osvajanje zapadne obale Afrike i njegovo preobraženje u hrišćanstvo. S tim ciljevima je osnovao u Point Sagres, na jugozapadnoj obali Portugala, pomorsku akademiju i opservatoriju. Ovde je okupio vešte navigatore, grafikone i geografske prilike i sva naučna saznanja koja bi pomogla u njegovom poduhvatu.
Prakticna zena 07.04.2020 Milica Mihailovic prica kako je smrsala 50kg.Torta od kupina,pasulja. Prakticna zena 07.04.2020 Milica Mihailovic prica kako je smrsala 50kg.Torta od kupina,pasulja. Reviewed by gledajte on April 07, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.