Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Prakticna zena 09.04.2020 Bosko Jakovljevic sprema posnu pitu sa palentom i tunjevinom.Sve u znaku jednoroga.

U danasnjoj emisiji Prakticna zena koja je emitovana na televiziji Prva 9.aprila 2020 godine u 16:30h,mozete pogledati kako Bosko Jakovljevic priprema posnu pitu sa tunjevinom i palentom.Cela emisija uradjena je u znaku jednoroga zbog toga,jer je danasnji dan oznacen kao "Dan jednoroga" pa su povodom toga i spremani slatkisi u znaku jednoroga.Prikazana je i zanimljiva igrica koje su spremile Natasa i Marina u znaku jednoroga.Sasa Filipovic teamleader u odeljenju restorana robne kuce IKEA,spremice bruskete sa piletinom.
Bosko Jakovljevic priprema posnu pitu

Slatkisi u znaku jednoroga

Jednorog igrica

Brusketi sa piletinom
Predlog knjige: Ostala španska istraživanja i otkrića. - U međuvremenu, španski vojnik je neverovatnom energijom, hrabrošću i odvažnošću gurnuo svoja osvajanja. 1513. godine otkrivena je Florida, a iste godine Balboa je prešao uski pregib Paname i ugledao Tihi okean. Suprotno onome što se često pretpostavlja, nije sanjao o njenom ogromnom obimu, već je pretpostavljao da je uže vodeno telo koje leži između Paname i azijskih ostrva. Nazvao ga je "Južno more", imenom koje je preživelo nakon što je njegov istinski karakter otkrio Magellan. Potom su usledila dva najromantičnija i iznenađujuća osvajanja kolonijalne istorije: Meksiko Cortes 1521., a Peru Pizarro 1533–34. Ove velike zemlje su nastanjivali Indijanci, najnapredniji i kulturi na američkim kontinentima. I tu su Španci pronašli ogromno blago zlata i srebra. Tada je otkriće rudnika Bogote otvorilo najveći izvor dragocenog metala koji je Evropa ikada poznavala. Španci su se prebacili u Novi svet, a u Novoj Španiji, kako se zove Meksiko, osnovan je veliki viceprvak. Iz godine u godinu ogromno bogatstvo se izlijevalo u Španiju iz ovih američkih posjeda. Car Karlo V. - U međuvremenu, Španiji je dodata velika politička moć u Evropi. Godine 1520. španski tron je pao na mladića Charlesa, unuka Ferdinanda i Isabelle. Majka mu je bila Juana, španska princeza, a otac Filip Lepi iz Burgundije. Filip Lepi bio je sin Maksimilijana, nadvojvode Austrije. Sada je znatiželjno da su prestoli svake od ove tri države ostali bez naslednika osim Karla, a 1520. bio je kralj Španije, nadvojvoda Austrije i vojvoda Burgundijski i niskih zemalja, uključujući bogate trgovinske gradove Holandije i Belgija. Pored svega toga, nemački knezovi su ga izabrali za nemačkog cara, a iako je bio španski kralj Karl Prvi, u istoriji je poznatiji kao car Karlo Peti.
Prakticna zena 09.04.2020 Bosko Jakovljevic sprema posnu pitu sa palentom i tunjevinom.Sve u znaku jednoroga. Prakticna zena 09.04.2020 Bosko Jakovljevic sprema posnu pitu sa palentom i tunjevinom.Sve u znaku jednoroga. Reviewed by gledajte on April 09, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.