Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Premijera/Ekskluzivno 09.04.2020 Ana Nikolic pricala o danu svog rodjenja.Slavlje u dijaspori.

Ekskluzivno i Premijera koje su prikazane na televiziji Pink 9.aprila 2020 godine u Premijeri prikazuje sta je to posao PR menadzera,sta on znaci,ko je kome PR menadzer,kao i otprilike kolika im je zarada.Djordje David se vratio kuci.Zeljko Mitrovic pokazao je svoju humanost i odneo zastitnu opremu na poklon,drugim medijskim kucama.Ana Nikolic za emisiju Ekskluzivno izjavila da pitaju njenu mamu sta se dogodilo na dan njenog rodjenja.U istoj emisiji je komentarisana nova pesma Emine Jahovic "Kriziram" u kojoj su sponjali reci i koliko ima pregleda od juce 8 aprila 2020 godine.Dejana Zivkovic pokazala sta cita u karantinu.

Ana Nikolic o danu svog rodjenja

Komentar o Emininoj novoj pesmi

Sta cita Dejana Zivkovic?

Premijera cela emisija
Predlog knjige: Tada je bio neiskusan dečak sa dvadeset godina i niko nije očekivao da u njemu nađe čoveka odlučne energije, hladne upornosti i velike izvršne sposobnosti. Ali tako se pokazalo, i to je bio čovek koji je od Španije stvorio najveću snagu tog vremena. Bio je u stalnom ratu. Vodio je četiri rata sa francuskim kraljem Franjom I., pet rata sa Turcima, kako u dolini Dunava tako i u Africi, i neprekidni niz takmičenja sa protestantskim prinčevima Nemačke. Jer je Karlo, pored mnogih drugih važnih promena, video porast protestantizma i pobune Nemačke, Švajcarske i Engleske od katoličanstva. Prvi događaj u njegovom carstvu bilo je okupljanje čuvene nemačke prehrane u Vormsu, gde je suđeno i osuđeno stvarnom utemeljitelju protestantske religije, Martinu Luteru.
Premijera/Ekskluzivno 09.04.2020 Ana Nikolic pricala o danu svog rodjenja.Slavlje u dijaspori. Premijera/Ekskluzivno 09.04.2020 Ana Nikolic pricala o danu svog rodjenja.Slavlje u dijaspori. Reviewed by gledajte on April 09, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.