Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Prakticna zena 14.04.2020 Uskrsnje dekoracije,pita sa jabukama,slatka pica.

Emisija Prakticna zena emitovana na televiziji Prva 14.aprila 2020 godine u 16.30h,Marina Radivojsa pokazace nam u studiju kako u kucnoj varijanti napraviti razne dekoracije za predstojece Uskrsnje praznike,kao sto su pilici od sisarke,mini saksije i aranzmane od balona.Zarko Zivkov je posle godinu dana opet u emisiji i pokazace kako priprema slatku picu.Zoran i Bozica Gombos pripremaju slatku i slanu pitu.
Uskrsnje dekoracije

Pripremanje slatke pice

Slatka i slana pita
Predlog knjige: Ali uz sve to, i da bez mnogo utaja, oni sebe shvataju i oni sami čudesno razumeju. A čitač snabdeva, sa mnogo veštine i lakoće, suglasnike koji nedostaju. Od nas su naučili da pišemo izvodeći linije sa leve na desnu stranu, ali ranije su pisali samo odozgo na dole, stavljajući prvi red (ako se dobro sećam) u levu ruku i nastavljajući sa ostalima desno , suprotno od Kineza i Japanaca .... Pišu na štapićima ili na listovima dlana, koristeći olovku tačku gvožđa. Danas u pisanju ne samo svojih, već i naših pisama, oni koriste pero vrlo dobro isečeno i papir poput nas. Oni su naučili naš jezik i izgovor, i pišu kao i mi, i još bolje; jer su toliko svetli da sve nauče sa najvećom lakoćom. Sa sobom sam poneo rukopis s vrlo dobrim i korektnim slovima. U Tigbauanu sam u školi imao vrlo malo dete, koje je za tri meseca naučilo, prepisujući iz dobro napisanih pisama koja sam mu postavio, da pišem dovoljno bolje od mene, i prepisali su mi važne spise vrlo verno, i bez grešaka ili grešaka. Ali dovoljno jezika i slova; sada da se vratimo našem okupaciji ljudskim dušama.
Prakticna zena 14.04.2020 Uskrsnje dekoracije,pita sa jabukama,slatka pica. Prakticna zena 14.04.2020 Uskrsnje dekoracije,pita sa jabukama,slatka pica. Reviewed by gledajte on April 14, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.