Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Igra sudbine 59 epizoda - Planira se osveta.

Pedeset deveta epizoda Igra sudbine 15.04.2020:Ada je zapretila tuzbom vlasniku televizije i zeli da se otpusti Marijana.Kod Luke je dosao Strahinja.Priznao je da se oseca zbog Alekse i svega sto mu je ucinio.Kada je spomenuo novac,Strahinja je odmah znao sta treba i izvadio je kovertu iz dzepa.Panceta je otisla tog momenta kada je saznala od Lenjina da je Luka inicijator cele afere koja se desila sa Aleksom.Cela epizoda 59 prikazuje se posle 21h,15.aprila 2020 godine na televiziji Prva.

Predlog knjige Izvor sanskrita filipinske abecede. - Pored Tagaloga, Bisaia, Pampango, Pangasinan i Ilocano imali su abecede ili tačnije nastavne programe slične ovom. Dr Pardo de Tavera prikupio je mnoge podatke koji se tiču njih i pokazuje da su ih Filipinci nesumnjivo dobili od izvora na sanskrtu. Rana filipinska pisanja. - Filipinci su ovo pismo koristili za postavljanje svojih pesama i pesama, koje su im bile jedina literatura. Ništa od ovoga se, međutim, nije svodilo na nas, a Filipinci su ubrzo usvojili špansku abecedu, formirajući slogove neophodne za pisanje svog jezika iz ovih slova. Kako sve to ima fonetske vrednosti, Filipinac je još uvek vrlo lako naučiti da izgovara i tako čita svoj jezik. Ovi stari likovi su se na određenim mestima zadržavali nekoliko vekova. Padre Totanes5 nam govori da je retko 1705. bilo naći osobu koja bi ih mogla koristiti; ali Tagbanua, poganski narod na ostrvu Paragua, koristi sličan nastavni plan i dan danas. Pored pesama, imali su i pesme koje su otpevali dok su veslali u kanu, dok su rižoto odbacivali od ljuske i dok su se okupljali za gozbu ili zabavu; a posebno je bilo pesama za mrtve. U tim pjesmama, kaže Chirino, prepričavali su djela svojih predaka ili svojih božanstava.
Igra sudbine 59 epizoda - Planira se osveta. Igra sudbine 59 epizoda - Planira se osveta. Reviewed by gledajte on April 14, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.