Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Tate 54 epizoda - Petar je bio iskren.

Pedeset cetvrta epizoda serije Tate 15.04.2020:Toma i Janja planiraju da idu na put.Ruzi je Toma saopstio da zeli da ide na Zlatibor zajedno sa Janjom.Ruza se mnogo iznervirala zbog tog saznanja,dok sa druge strane Tvrdi ne krije svoje zadovoljstvo zbog te odluke koju je saopstio Toma.Petar se ozbiljno razboleo i zbog visoke temperature koju ima poceo je i da bunca.Dok je buncao spominjao je Emu i izgovarao da je voli.Cela epizoda 54 prikazuje se veceras 15.aprila posle 20h ili tacnije posle serije Andrija i Andjelka na televiziji Prva.

Predlog knjige: Kinezi na Filipinima. - Rana trgovina. - Veoma različit od hinduističkih bio je rani uticaj Kineza. Nema dokaza da su se pre španskog osvajanja Kinezi na ovim ostrvima uopšte naseljavali ili kolonizovali; a ipak tristo godina pre dolaska Magellana njihove trgovačke flote redovno su dolazile ovde i nekoliko ostrva im je bilo dobro poznato. Jedan dokaz o ovoj praistorijskoj trgovini je u drevnim kineskim staklenkama i grnčarama koji su ekshumirani u blizini Manile, ali sami kineski spisi nam pružaju još bolji dokaz. Oko početka trinaestog veka, iako ne pre 1205. godine, kineski autor po imenu Chao Ju-kua napisao je delo o pomorskoj trgovini kineskog naroda. Jedno poglavlje njegovog rada posvećeno je Filipinima, koje on naziva državom Maii.6 Prema ovom zapisu kaže se da su Kinezi bili upoznati sa ostrva arhipelaga pre sedam stotina godina. Kineski, opis naroda. - "Majska zemlja", kaže ovaj zanimljivi klasik, "nalazi se severno od Ponija (Burnei ili Borneo). Oko hiljadu porodica obitava na obalama veoma vijugavog potoka. Domorodci se oblače u plahte od platna koje podsećaju na posteljinu ili prekrivaju svoje telo sarongima. (Sarong je gej obojena, tipična odeća Malaje.) Razbacane po širokim šumama su bakarne slike Bude, ali niko ne zna kako su dospeli tamo.
Tate 54 epizoda - Petar je bio iskren. Tate 54 epizoda - Petar je bio iskren. Reviewed by gledajte on April 15, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.