Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Premijera/Ekskluzivno 15.04.2020 Stanija izjavila da se redovno javlja policiji,Novakov dvojnik o svom zivotu

Danasnje emisije Premijera i Ekskluzivno prikazane 15.aprila 2020 godine na televiziji Pink donosi pricu za Premijeru o stilistima i sta je njihov posao koji rade za javne licnosti.Stanija Dobrojevic prica kako provodi u izolaciji i da mora redovno da se javlja policiji.Sladjana Milosevic prijavila nasilje.U emisiji Ekskluzivno prikazane zajednicke fotografije Marka Jarica i Andrijane Lime.Sasa Kovacevic izjavio o Zokinom kuvanju.Mozete pogledati i kako zivi Novakov dvojnik.
Andrijana Lima i Marko Jaric

Kako izgleda zivot Novakovog dvojnika

Sasa Kovacevic dao izjavu o Zokinom kuvanju

Premijera cela emisija
Predlog knjige: „Kada trgovski (kineski) brodovi stignu u ovu luku, usidre se ispred otvorenog mesta ... koje služi kao tržište, na kome se trguje proizvodima zemlje. Kada brod uđe u ovu luku, kapetan donosi poklone od belih suncobrana (mandarinama). Trgovci su dužni da plate ovu počast kako bi stekli dobru volju ovih gospodara. " Proizvodi zemlje navode da su žuti vosak, pamuk, biseri, školjke, betel orašasti plodovi i krpe od jute, što je možda bila jedna od nekoliko krpa još uvek tkanih od abake ili pinje. Članci koje su Kinezi uvozili bili su "porculan, trgovačko zlato, predmeti od olova, staklene kuglice svih boja, pegle i pegle za igle".
Premijera/Ekskluzivno 15.04.2020 Stanija izjavila da se redovno javlja policiji,Novakov dvojnik o svom zivotu Premijera/Ekskluzivno 15.04.2020 Stanija izjavila da se redovno javlja policiji,Novakov dvojnik o svom zivotu Reviewed by gledajte on April 15, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.