Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Prakticna zena 15.04.2020 Uskrsnje dekoracije drugi deo,cokoladna torta sa malinama,punjene rolnice od belog mesa.

Emisija Prakticna zena emitovana 15.aprila 2020 godine na televizji Prva u 16:30h prikazuje kako pisac Marija Miketic,koja je dosla sa svojom porodicom u studio,priprema punjene rolnice od belog mesa.Cokoladnu tortu sa malinama putem video linka sprema Katica Vujanovic iz Novog Sada.Zbog predstojecih Uskrsnjih praznika,voditeljka Natasa i Marina pokazace kako u kucnoj varijanti spremiti razne ukrase od stvari koje imamo u kuci:Uskrsnji venac,zeka od carapa,jaja sa balonima.
Uskrsnje dekoracije drugi deo

Cokoladna torta sa malinama

Punjene rolnice od belog mesa
Predlog knjige: Negritosi - Vrlo je zanimljivo da se u ovom kineskom pisanju tačno pominje Negritos, prvi od svih računa o malim crncima. „U unutrašnjosti doline živi trka koja se zove Hai-tan (Acta). Oni su niskog rasta, imaju okrugle oči žute boje, kovrdžavu kosu, a zubi se lako vide među usnama. (To verovatno nije zamračeno betel-žvakanjem ili veštačkim mrljama.) Oni gnezde grade u krošnjama krovova i u svakom gnezdu živi porodica, koju čine samo tri do pet osoba. Oni putuju po najgušnijim gustinama šuma i, ne videći sebe, gađaju strelicama prema prolaznicima; Iz tog razloga ih se plaši. Ako im trgovac (Kinez) baci malu porculansku posudu, oni će se sagnuti da je uhvate, a onda pobeći s njom, radosno vičući. " Povećanje kineske trgovine. - Ovi smeti su takođe obišli centralna ostrva, ali ovde se saobraćaj odvijao na brodovima, Kinezi su se po dolasku najavili prebijanjem gongova, a Filipinci su izašli do njih u svojim lakim brodovima. Između ostalog ovde koje lokalno stanovništvo nudi za trgovinu pominju se "čudna krpa", možda kinmaj ili jusi, i sitne prostirke. Ova kineska trgovina verovatno se nastavila prilično stabilno sve do dolaska Španaca. Tada je dobio ogroman porast potražnje za kineskim prehrambenim proizvodima i robama koje proizvode Španci, i zbog vrednosti meksičkog srebra koji su Španci ponudili u zamenu.
Prakticna zena 15.04.2020 Uskrsnje dekoracije drugi deo,cokoladna torta sa malinama,punjene rolnice od belog mesa. Prakticna zena 15.04.2020 Uskrsnje dekoracije drugi deo,cokoladna torta sa malinama,punjene rolnice od belog mesa. Reviewed by gledajte on April 15, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.