Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Prakticna zena 20.04.2020 Milica Popovic - Julija priprema sarlotinu tortu,kuhinjski saveti,carski gulas.

U danasnjoj emisiji Prakticna zena emitovana na televiziji Prva 20.april 2020 godine u 16:30 Pevacica Milica Popovic - Julija spremala je sarlotinu tortu koju je u toku pripreme zbog preporucenih mera drzala preporucenu udaljenost od voditeljke Natase i sve spremala sa rukavicama koje su nosile i Julija i Natasa.Miljana Ivanovic pripremala je carski gulas i u toku emisije,ispricala je i kako je zivot u poslednje vreme nije bas mazio.Malo u rukavicama i distanca sa sve publikom u studiju a malo bez svega toga,jer zavisi kada je emisija snimana,voditeljka Natasa prikazuje kuhinjske savete i dobija malo iznenadjenje u studiju.

Pevacica Julija sprema sarlotinu tortu

Carski gulas priprema Miljana Ivanovic

Kuhinjski saveti
Predlog knjige: Prva ekspedicija na Filipine - Španija je odmah postupila po svojoj odluci i 1525. godine poslala ekspediciju pod Jofre de Loaisa da sakupi plodove Magelanovih otkrića.4. Kapetan jednog plovila bio je Sebastian del Cano, koji je završio putovanje Magellanom . Na njegovom brodu je plovio Andres de Urdaneta, koji je kasnije postao fratar Augustina i pratio ekspediciju Legaspija koja je konačno izvršila naseljavanje Filipina. Ne bez velikih teškoća i gubitaka, flota je prešla Magellanski tjesnac i ušla u Tihi okean. Usred okeana umro je Loaisa, a četiri dana kasnije herojski Sebastijan del Kano. Slijedeći put pomalo sličan onome iz Magellana, flota je prvo stigla do ostrva Ladrone, a kasnije i do obale Mindanaa. Odatle su pokušali zaploviti do Cebu, ali jaki severoistočni monsun odvezao ih je na jug prema Molukama, a oni su sleteli na Tidor poslednjeg dana godine 1526. Neuspeh ekspedicije. - Portugalci su se u ovom trenutku borili da smanje rodni rajas ovih ostrva na pokorenje. Španjolce su smatrali neprijateljima, a svaka stranka Evropljana ubrzo se uključila u borbe i podsticanje domorodaca protiv druge. Stanje Španaca postalo je očajno u krajnosti, i ukazuje na koju životnu cenu su izvršena osvajanja šesnaestog veka. Njihovi su brodovi postali toliko oluji da više nisu morski vredni. Dvojica oficira, koji su uzastopno pratili Loaisu i El Cano u komandi, takođe su poginuli. Od 450 muškaraca koji su isplovili iz Španije, ali 120 je sada preživelo. Oni su, pod vođstvom Hernanda de la Torre-a, bacili utvrdu na ostrvo Tidor, ne mogavši otići dalje ili se povući, i iščekivali su naslednika iz Španije.
Prakticna zena 20.04.2020 Milica Popovic - Julija priprema sarlotinu tortu,kuhinjski saveti,carski gulas. Prakticna zena 20.04.2020 Milica Popovic - Julija priprema sarlotinu tortu,kuhinjski saveti,carski gulas. Reviewed by gledajte on April 20, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.