Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Premijera/Ekskluzivno 20.04.2020 Ana Nikolic prica o Premijera vikend specijal.Maja Berovic dala izjavu o svojim novim etapama.

Emisije Ekskluzivno i Premijera prikazane 20.aprila 2020 godine na televiziji Pink,prikazuju kako su javne licnosti proslavile Uskrsnje praznike i ko sa kim u drustvu.Za emisiju Ekskluzivno Maja Berovic dala izjavu povodom nove etape u svom zivotu ali je pre toga prikazan deo snimka emisije,koja je ranije prikazana gde Maja opominje voditelja za otkopcan slic.Ana Nikolic gostovala je u emisiji Premijera vikend specijal koja se prikazuje nedeljom na televiziji Pink,pa su u danasnjoj emisiji prikazani detalji sa snimanja i Anine reakcije na emisiju.

Maja Berovic dala izjavu o novoj etapi u svom zivotu

Uskrsnje cestitke javnih licnosti

Premijera cela emisija

Premijera vikend specijal

Predlog knjige: Rezultat plovidbe Magellan i El Cano. - Um španskog avanturista bio je izuzetno uzbuđen rezultatima putovanja Sebastiana del Kanoa. Ovde je bila prilika za bogatu trgovinu i veliki profit. Pred kraljem su postavljeni brojni planovi, jedan od njih o izgradnji indijske trgovačke flote i godišnjem putovanju Molukama radi prikupljanja velike žetve začina. Portugal je protestovao protiv ovog poteza sve dok pitanje njenog zahteva za Moluke, pod odeljenjem pape Aleksandra, nije bilo moguće rešiti. Tačna dužina Ternate zapadno od linije 370 liga izvan Otoka Verde nije bila dobro poznata. Španci su tvrdili da je to bilo manje od 180 stepeni, pa im je, uprkos ranijim otkrićima Portugala, pripalo. Pilot, Medina, na primer, objasnio je Karlu V. da je od meridijana 370 liga zapadno od San Antona (najzapadnijeg ostrva grupe Verde) do grada Meksika 59 stepeni, od Meksika do Navidada, 9 stepeni, i [115] od ove luke do Cebu, 100 stepeni, ukupno svega 168 stepeni, ostavljajući marginu od 12 stepeni; prema tome, papina odluka Indije, Moluke, Borneo, Gilolo i Filipini bili su Španija3. Veliki savet ambasadora i kosmografa održan je 1524. godine u Badajozu, ali nisu postigli nikakav dogovor. Španija je najavila svoju rezoluciju za okupaciju Moluka, a Portugal je pretio smrću španskim avanturistima koji bi ih tamo trebali naći.
Premijera/Ekskluzivno 20.04.2020 Ana Nikolic prica o Premijera vikend specijal.Maja Berovic dala izjavu o svojim novim etapama. Premijera/Ekskluzivno 20.04.2020 Ana Nikolic prica o Premijera vikend specijal.Maja Berovic dala izjavu o svojim novim etapama. Reviewed by gledajte on April 20, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.