Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Prakticna zena 28.04.2020 Da li korona virus moze biti u kosi,torta sa jagodama.

Emisija Prakticna zena emitovana 28.aprila 2020 godine na televiziji Prva u 16:30h prikazala je u emisji objasnjenje doktorice Elene Arsove koja ce nam objasniti,da li se korona virus moze zakaciti i u kosi i ako moze kako se mozemo zastiti od toga.Voditeljka emisije Natasa,koja je na pocetku emisije dobila veliki aplauz spremala je tortu sa jagodama.
Objasnjenje da l ise korona virus kaci za kosu

Torta sa jagodama

Predlog knjige: Drugo - Drugi razlog se nalazi u divnoj hrabrosti i velikoj borbenoj moći španskog vojnika. Svaki čovek, sjajno oklopljen i naoružan, smrtonosan sa mačem ili kopljem, noseći uz to i arkuebus, najefikasnije vatreno oružje tog vremena, bio je jednak u borbi s mnogim domorocima koji bi mogli pritisnuti na njega golim telima i inferiornim oružjem. Treće - Legaspi je imao izuzetno sreću u svojim kapetanima, koji su uključivali takve stare borce poput feldmaršala Martina de Goitija, koji je ranije bio sa Villalobosom na Filipinima, i takve galantne mladiće poput Salcedo, jedne od najatraktivnijih vojnih ličnosti u svu istoriju Španije. Četvrto. - Razmatrajući ovo špansko osvajanje, moramo shvatiti da su ostrva bila mnogo rijetko naseljena nego što su danas. Ostrva Bisaian, bogata Camarines, ostrvo Luzon, u Legaspi-jevo vreme, imala je samo mali deo njihove velike sadašnje populacije. Ova populacija nije bila samo mala, već je bila i izuzetno objedinjena. Ne samo da su velika plemena razdvojena jezičnim razlikama, već je, kao što smo već videli, svaka sitna zajednica bila praktično nezavisna, a moć datosti bila je vrlo ograničena. Nije bilo velikih prinčeva, sa velikim snagama borbenih zapovjednika koje bi mogli pozvati na oružje, kao što su Portugalci naišli među Malezijama na jugu Moluka.
Prakticna zena 28.04.2020 Da li korona virus moze biti u kosi,torta sa jagodama. Prakticna zena 28.04.2020 Da li korona virus moze biti u kosi,torta sa jagodama. Reviewed by gledajte on April 28, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.