Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Na nebu su se pojavili leteci svetleci objekti.

U jutarnjem programu Jutro emitovanoj na televizji Prva 27.aprila 2020 godine bilo je reci o nepoznatim svetlecim tackicama koje su se pojavile na nebu i kretale su se pravilno i u liniji.Mnogi su se pitali da li su u pitanju meteoriti ili zvezde padalice a neki su pomislili i u nepoznate letece objekte koji nisu sa zemlje nego sa nekih drugih planeta.O svemu tome objasnice uzivo putem video ukljucenja Dr.Natasa Stanic.
Predlog knjige: Razlozi za ovo lako osvajanje Filipina. Objašnjenje kako se tako mali broj Evropljana može tako brzo i uspešno srušiti na podvrgavanje stanovnika teritorije poput Filipina, razdvojenih na toliko različitih ostrva, nalazi se u nekoliko stvari. Prvo. - Ekspedicija je imala sjajnog vođu, jednog od onih vitezova koji su spojili razuzdanost i rezoluciju, a koji slave kratki period kada je španski prestiž bio najviši. Na Filipinima nijedna politika ne bi mogla biti uspešna, što nije zavisilo od njene snage pružanjem mere zadovoljstva Filipincima. Legaspi je to uradio. Izgleda da je pobedio matične datote, tretirajući ih s pažnjom i držeći ih za očekivanja bolje i prosperitetnije ere, koju bi suverenitet Španca doneo. Gotovo od početka, domoroci na ostrvu već su smanjili svoj standard da pomognu u osvajanju drugog. Male snage španskih vojnika povećale su stotine filipinskih saveznika.
Na nebu su se pojavili leteci svetleci objekti. Na nebu su se pojavili leteci svetleci objekti. Reviewed by gledajte on April 27, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.