Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Premijera/Ekskluzivno 27.04.2020 Sasa Kovacevic prica o koncertu,Dusica Grabovic i modni stil.

U novim emisijama Ekskluzivno i Premijera emitovane 27.aprila 2020 godine donela je pricu u Premijeri,Jelene Rozge i nepoznate detalje o njenom zivotu.Momci iz Tropiko benda pevaju ispred Skupstine grada Beograda.Indi Aradinovic pricala o svojoj zivotnoj drami.Sasa Kovacevic izneo detalje o nedavno odrzanom humanitarnom kocnertu za emisiju Ekskluzivno.Vera Matovic u istoj emisiji izjavila da su zbog pesme "Virus" mnogi mislili da je ona dobila korona virus.Dusica Grabovic pokazala svoj novi modni stil.
Dusica Grabovic i novi modni stil

Sasa Kovacevic prica o humanitarnom koncertu

Vera Matovic dala izjavu povodom pesme "Virus"

Premijera cela emisija

Predlog knjige: Otprilike u to vreme Španci su osvojili ostrva Cuios i Calamianes i severni deo Paragve. Istraživanje obale Severnog Luzona. - 1572. Salcedo, sa snagom od samo četrdeset pet muškaraca, isplovio je severno od Manile, sletio u Zambales i Pangasinan, a na dugoj i bogatoj obali Ilokosa izvršio je trajno potčinjavanje stanovnika . Posetio je i obalu dalje na severu, gde velika i plodna dolina Cagaian-a, najveće reke arhipelaga, seže do mora. Odavde je nastavio svoje avanturističko putovanje niz pacifičku obalu Luzona do ostrva Polillo, a vratio se Laguna de Bai-om do Manile. Smrt Legaspija. - Stigao je u septembru 1572. godine i otkrio da je njegov djed i zapovjednik Legaspi umro mjesec dana prije (20. avgusta 1572.) Posle sedam godina rada, osvajač teškoća je umro, ali gotovo ceo arhipelag dodan je u krunu Španije. Tri stotine godina španske dominacije osiguralo je malo više teritorije od one koju su osvajači tih ranih godina prešli i umirili. Uprkos svojim vitkim snagama, Španjolci su smeli da ih primenjuju u politici širokog širenja moći, izvršavanja naselja i izvršavanja pokoravanja gde god ih je bogata obala i okupljanje stanovništva privlačilo. U toku jedne godine prošao je veći deo obalne zemlje Luzona, zauzeli su važne položaje, a stanovnici su se podelili u zajednicama. Po smrti Legaspija, komanda je pala na Guido de Lavezares.
Premijera/Ekskluzivno 27.04.2020 Sasa Kovacevic prica o koncertu,Dusica Grabovic i modni stil. Premijera/Ekskluzivno 27.04.2020 Sasa Kovacevic prica o koncertu,Dusica Grabovic i modni stil. Reviewed by gledajte on April 27, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.