Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Prakticna zena 27.04.2020 Ksenija Mijatovic daje psiholoske savete,razmestaj po kuci.

Emisija Prakticna zena emitovana 27.aprila 2020 godine na televiziji Prva u 16:30h prikazala je Kseniju Mijatovic pevacicu i psihologa koja je dala male savete o tome sta i kako raditi povodom ove situacije kao i posle izolacije zbog pandemije korona virusa.Pored price spremila je i vegeterijansku lazanju.Milica Ristic menadzer prodaje u robnoj kuci Ikea putem video poziva pokazace kako uraditi razmestaj po kuci.
Ksenija Mijatovic - psiholoski saveti

Razmestanje po kuci

Ksenija Mijatovic sprema vegeterijanske lazanje

Predlog knjige: Prva bitka na zalivu Manila. Uprkos spremnom podnošenju, rađani, Soliman i Lacandola, nisu dobili svoj suverenitet bez borbe. Bili su u mogućnosti da osiguraju pomoć u naseljima Tagalog i Pampanga Makabebe i Hagonoi. Velika flota od četrdeset ratnih praosa okupila se u ustima napučenim dlanovima na severnoj obali zaljeva Manila i došla je niz plitku obalu kako bi otjerala Španjolce sa ostrva. Protiv njih su poslali Goiti i pedesetak ljudi. Zaštitni oklop pošte, teški mačevi i koplje, grozno vatreno oružje, uporedo sa upornom hrabrošću i žestokom rezolucijom španskog vojnika šesnaestog veka, vratili su natrag ovo rođeno naoružanje. Poginuo je poglavica Soliman. Osvajanje Centralnog Luzona. - Goiti je nastavio marširati i osvajajući severno sve dok gotovo čitava velika ravnica centralnog Luzona, koja se proteže od zaliva Manila do Lingaienskog zaljeva, nije ležala pokorno pred njim. Nešto kasnije raja Lacandola je umrla, prihvativši hrišćansko krštenje, i jedini snažni otpor na ostrvu Luzon je okončan. Goiti je vraćen u Bisase, a komanda Luzonove vojske pala je na Salcedo, sjajnog i odvažnog unuka Legaspija, u to vreme svega dvadeset dve godine. Ovaj mladi vitez vodio je svoju komandu uzduž reke Pasig. Cainta i Taitai, tada važni gradovi Tagalog, osvojeni su, a zatim i zemlja južno od Laguna de Bai. Grad Cainta bio je utvrđen i branjen malim topom, a iako je Salcedo proveo tri dana u pregovorima, odvela ga je samo oluja, u kojoj su četiri stotine muškaraca i žena iz Filipina poginulo. i južno u Kamarine, gde je otkrio rudnike zlata Paracale i Mamburao.
Prakticna zena 27.04.2020 Ksenija Mijatovic daje psiholoske savete,razmestaj po kuci. Prakticna zena 27.04.2020 Ksenija Mijatovic daje psiholoske savete,razmestaj po kuci. Reviewed by gledajte on April 27, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.