Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Tate 61 epizoda - Optuzba bez dokaza.

Sezdeset prva epizoda serije Tate 28.04.2020:Marko je dobio ulogu u pozoristu i zbog toga je jako srecan,jer njegova zena Loli to predstavila kao glavnu ulogu.Vladu je optuzila Miona da je njenom sefu on izbusio gume.Lola se previse zanimala za Dunjino vencanje i zbog toga je dobila odgovarajuci odgovor na sve to.Cela epizoda 61 prikazuje se u utorak 28.aprila 2020 godine na televizji Prva u 20h.
Predlog knjige: Osnivanje španskog grada Manile - Snagom od 280 muškaraca Legaspi se u proleće 1571. vratio na osvajanje Luzona. Bila je to pobeda bez krvi. Filipinski rajasi proglasili su se vazalima španskog kralja, a u maju i junu Španci su se utvrdili na današnjem mestu grada. Odjednom je Legaspi izdao naredbe za obnovu tvrđave, izgradnju palate, samostana za mostove avgusta, crkve i 150 kuća. Granice ovog grada pomno su sledile obrise tagaloškog grada „Mainila“, a čini se da je verovatno da su se tada utvrđene lokacije zgrada pridržavale do danas. Ovo naselje izgledalo je toliko poželjno za Legaspi da ga je on odjednom odredio za glavni grad arhipelaga. Skoro odmah je organizovao njenu upravnu skupštinu, ili aiuntamiento.
Tate 61 epizoda - Optuzba bez dokaza. Tate 61 epizoda - Optuzba bez dokaza. Reviewed by gledajte on April 27, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.