Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Igra sudbine 66 epizoda - Pocinje zurka,pocinje novo saveznistvo.

Sezdeset sesta epizoda serije Igra sudbine 28.04.2020:Ivan je zapoceo razgovor sa Dijanom.Posle spominjanja nasledstva Dijana mu je predlozila da nastave pricu o tome kod nje kuci.Sofija je shvatila ko je njen maskirani napadac,kada je dosla sebi i shvatila i to da je razlog napada bio zbog informacija.Strahinja je razgovarao sa ocem i iz tog razgovora shvatio da ga Luka nije pozvao na zurku.Bruner je resio da uradi neke promene oko saveznistva pa je u vezi toga uvideo da mu je vise potreban Luka nego Aleksa.Pocinje zurka.Cela epizoda 66 prikazuje se u utorak 28.aprila 2020 godine na televiziji Prva u 21h.
Predlog knjige: Zauzimanje grada. - Domoroci su prvo primali strance pokazujući prijateljstvo, ali nakon što su sleteli na obale Pasiga, Soliman ih je s velikom silom napao. Nestrpljivi Španci naplaćivali su i nosili utvrđenja, a domoroci su pobegli, zapalivši svoje naselje. Kad je došlo do borbe, Španci su među mrtvima pronašli telo portugalskog artiljerista, koji je upravljao odbranom. Bez sumnje je on bio onaj koji je napustio portugalski garnizon krajnje južno od indijskog arhipelaga da baci svoje bogatstvo sa Malezijama. Budući da počinje sezona kiše i tajfuna, Španci su odlučili da odlepe okupaciju Manile, i, istražujući luku Cavite, vratili su se u Panai. Godinu dana proveli su u jačanju svog zadržavanja na Bisajama i uređenju njihovog osvajanja Luzona. Na Masbate je postavljen fratar i šest vojnika, tako mali da se mogao poštedjeti brojača.
Igra sudbine 66 epizoda - Pocinje zurka,pocinje novo saveznistvo. Igra sudbine 66 epizoda - Pocinje zurka,pocinje novo saveznistvo. Reviewed by gledajte on April 27, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.