Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Sasvim prirodno 26.04.2020 - U modi je opet prirodno.

U emisji Sasvim prirodno koja je emotovana 26.aprila 2020 godine na RTS 1 u 18:30h kao i cela emisija na ovom sajtu,govorilo se o prirodnom nacinu zivota i zdravlju koje donosi takav nacin zivota.Autor i voditelj Jovan Memedovic govorice o nacinu zivota i prednostima koje nosi zivot na selu.Objasnio je da je ritam zivota na selu sporiji i manje stresniji nego u gradovima gde se vodi brz nacin zivota.Objasnjavace i nacin pesacenja,takozvano Nordijsko pesacenje koje ce voditelj objasniti kako izgleda kao i jos mnogo toga,sto mozete pogledati u emisiji.
Predlog knjige: Osvajanje grada Moro iz Manile - ekspedicija iz Panaja - izveštaji su stigli u Legaspi iz važnog mohamedanskog naselja pod nazivom „Maj-nila“, na obali velikog zaliva, a mohamedanski poglavar, zvani Maomat, nabavljen je u voditi Španjolce prilikom njihovog osvajanja ovog kraja.4 U tu svrhu Legaspi je poslao svog feldmaršala Martina de Goitija sa Salcedoom, sto dvadeset španskih vojnika i četrnaest ili petnaest čamaca napunjenih saveznicima iz Bisajana. Oni su napustili Panai početkom maja i, nakon što su se zaustavili u Mindorou, došli su da se usidre u zalivu Manila, pored ušća reke Pasig. Mohamedanski grad. Na južnoj obali reke bio je utvrđeni grad mohamedanskog poglavara, Raja Soliman; na severnoj obali bio je grad Tondo, ispod Raja Alcandora ili Lacandola. Morga5 nam govori da su ovi mohamedanski doseljenici sa ostrva Borneo počeli da stižu na ostrvo samo nekoliko godina pre dolaska Španaca. Naselili su se i venčali među filipinskim stanovništvom koje je već okupiralo zaliv Manila i uveli neke od oblika i praksi muslimanske veroispovesti. Grad Manila je branio utvrđenje, očigledno tačno na sadašnju tvrđavu Santiago. Sagrađen je od debla dlanova i imao je ambrazije na kojima je bio montiran značajan broj topova ili lantaka.
Sasvim prirodno 26.04.2020 - U modi je opet prirodno. Sasvim prirodno 26.04.2020 -  U modi je opet prirodno. Reviewed by gledajte on April 26, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.