Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Premijera/Ekskluzivno 07.04.2020 Bracni savet Natase Bekvalac.Kako i koliko javne licnosti postuju policijski cas?

Premijera i Ekskluzivno prikazane na televiziji Pink 7.aprila 2020 godine,zbog svih desavanja sa korona virusom i izolacijama,tim povodom u emisiji Premijera prikazane su licnosti iz javnog zivota,kako provode u izolaciji i da li postuju policijski cas.Natasa Bekvalac za emisiju Ekskluzvno,dala bracne savete putem video poziva.Baca izjavio koje bi uloge prepustio drugima.
Natasa Bekvalac iz izolacije daje bracne savete

Baca o ulogama

Premijera cela emisija
Predlog knjige: Malajski arhipelag. - Ako sada pogledamo Malajska ostrva, ustanovimo da su, kao što smo već videli, tamo izvršene promene. Hinduizam je najprije uzdignuo i civilizirao barem dio rase, a mohamedanstvo i odvažno pomorstvo Malajaca objedinili su ta ostrva pod zajedničkim jezikom i religijom. Međutim, nije postojala politička unija. Malajsko poluostrvo je bilo podeljeno. Java je formirala centralnu malajsku silu. Istočno, među predivnim Celebes i Moluccas, pravim ostrvima začina, bilo je mnoštvo malih zavičajnih vladara, rajas ili datota, koji su se okruživali držanjem, držali nepristojne sudove i skupljali bogate prilike od cimeta, bibera i klinčića. Sultani Ternate, Tidor i Amboina bili su posebno moćni, a ostrvima su vladali najbogatiji i najproduktivniji. Između svih ovih ostrva bila je prometna trgovina. Malaj je neustrašivi mornar i željan trgovac. Flote praosa, natovarene robom, prolazile su promenljivim monsunima iz dela u deo, rizikujući opasnosti od piraterije, koja su uvek uznemirivala ovaj arhipelag. Borneo, iako je najveći od svih ovih ostrva, bio je najmanje razvijen, a do današnjeg dana teško je istražen. Filipini su takođe bili izvan većine ovog užurbanog snošaja i na taj datum imali su malo proizvoda za ponuditi za trgovinu. Njihova jedina veza sa ostatkom malajske rase bila je preko muhamedanskih Malezija Jola i Bornea. Slava ostrva začina odavno je napunila Evropu, ali postojanje Filipina nije bilo poznato.
Premijera/Ekskluzivno 07.04.2020 Bracni savet Natase Bekvalac.Kako i koliko javne licnosti postuju policijski cas? Premijera/Ekskluzivno 07.04.2020 Bracni savet Natase Bekvalac.Kako i koliko javne licnosti postuju policijski cas? Reviewed by gledajte on April 07, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.