Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Sta ce biti sa uplacenim putovanjima?

Ispred nacionalne asocijacije turistickih agencija Aleksandar Senicic direktor Juta,govorio je u okviru jutarnjeg programa Jutro na televiziji Prva 7.aprila 2020 godine,povodom otkazanih putovanja i problema nastalih povodom toga.Odgovarace na pitanja,da li ce se moci vratiti novac?Koliki su gubici u agencijama zbog uplacenih pa zbog korona virusa otkazanih aranzmana?Pitanje je bilo i da li gradjani trebaju da planiraju putovanja zbog ove neizvesne situacije.


Predlog knjige: Japan. - U poređenju sa Kinom ili Indijom, ili čak nekim manjim državama, razvoj Japana u ovom trenutku bio je veoma nazadan. Njeni ljudi su podeljeni i stalno je građanski rat. Japanci su svoju civilizaciju posudili od Kineza. Od njih su naučili pisanje i književnost, i budističku religiju, koja je uvedena oko 550 A. D. Ali, po temperamentu, oni su vrlo različit narod, duhovit, ratoboran i, sve do poslednjih godina, prezirući trgovinu i trgovinu. Od početka njene istorije, Japan je carstvo. Smatra se da je vladar, Mikado, nebeskog porekla; ali u vekovima za koje govorimo da su vlast kontrolirali moćni plemići, poznatiji kao Shogun, koji su careve držali u penziji u kjotskim palačama i sami upravljali državom. Najveći od ovih šogona bio je Iieiasu, koji je Japanom vladao oko 1600., ubrzo nakon osnivanja Manile. U Japanu su razvili vrstu feudalizma, velike gospodare ili "daimiose", koji su bili privrženi šogunama, i o daimiosima, kao feudalnim zadržavačima, samurajskim tijelima, koja su činila delimično sopstvenu plemenitu klasu. Samuraji su nosili oružje, borili se protiv komande svojih gospodara, bili su studenti i pismeni, i među njima su razvili taj ponosni, odani i uzdignuti moral moral poznat kao "Bušido", što je toliko učinilo za japanski narod. Upravo je ta samurajska klasa u modernom vremenu izvela ogromnu revoluciju u stanju i moći Japana.
Sta ce biti sa uplacenim putovanjima? Sta ce biti sa uplacenim putovanjima? Reviewed by gledajte on April 07, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.