Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Premijera/Ekskluzivno 13.04.2020 U domu kod Seke Aleskic,Sloboda Micalovic i Vojin Cetkovic u vikendici,Ceca Raznatovic o porodicnom slavlju,Aca Lukas zanmolio sledece.

Emisije Premijera i Ekskluzivno 13.aprila 2020 godine u emisiji Ekskluzivno gledacete kako izgleda u mestu Cortanovci gde borave u vikendici,Sloboda Micalovic i Vojin Cetkovic.Mozete pogledati i kako je Ceca Raznatovic proslavila sestricin 15-ti rodjendan.Aca Lukas uradio humani podvig tako sto je zamolio da se uradi sledece.On ce danas od 18:30h,pevati na svojoj terasi za komsije i ceo svet i zamolio je sve da ostanu kod svojih kuca.U emisiji Premijera mozete pogledati kako javne licnosti provode vreme tokom policijskog casa.
Ceca Raznatovic u porodicnom slavlju

Sloboda Micalovic i Vojin Cetkovic provode vreme u svojoj vikendici

Aco Lukas od 18:30h peva uzivo sa terase
Predlog knjige: Manje populacije takođe dobro ukazuje na veliki nedostatak hrane. Španci su imali mnogo poteškoća da obezbede dovoljne rezerve. Mala količina pirinča, svinje i nekoliko kokošaka bili su dostupni tu i tamo, ali Filipinci nisu imali velike zalihe. Nakon što je naseljeno naselje Manila, veliki deo hrane iz grada dohvaćen je iz Kine. Sama lakoća kojom su Španci marširali gde su hteli i svodili Filipince na poslušnost pokazuje da su potonji bili slabi. Čini se da su Laguna i Kamarine najnaseljeniji deo arhipelaga. Sve ove stvari i drugi pokazuju da su Filipinci bili samo mali deo njihovog trenutnog broja. Sa druge strane, čini se da su Negriti mnogobrojniji, ili bar više svedočenja. Odmah su primećeni na ostrvu Negrosa, gde ih je trenutno malo i ograničeni su na unutrašnjost; i u okolini Manile i u Batangasu, gde ih više nije bilo, pomešali su se sa Tagalovim stanovništvom.
Premijera/Ekskluzivno 13.04.2020 U domu kod Seke Aleskic,Sloboda Micalovic i Vojin Cetkovic u vikendici,Ceca Raznatovic o porodicnom slavlju,Aca Lukas zanmolio sledece. Premijera/Ekskluzivno 13.04.2020 U domu kod Seke Aleskic,Sloboda Micalovic i Vojin Cetkovic u vikendici,Ceca Raznatovic o porodicnom slavlju,Aca Lukas zanmolio sledece. Reviewed by gledajte on April 13, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.