Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Prakticna zena 13.04.2020 Jelena Djukic sprema testo sa krompirom,higijena u kupatilu,cokoladna torta.

Emisija Prakticna zena emitovana 13.aprila 2020 godine na televiziji Prva u 16:30h donosi price o tome kako sto bolje odrzavati higijenu u kupatilu.Voditeljka Natasa ce to pokazati na svoj zanimljiv nacin.Glumica u seriji "Igra sudbine" Jelena Djukic pokazace kako na svoj nacin priprema testo sa krompirom i ispricace zanimljive detalje iz svog zivota.Nikoleta Jankovic iz Kikinde koja se javlja putem video poziva i voditeljka Natasa u studiju,spremice cokoladnu tortu.

Jelena Djukic sprema testo sa krompirom

Kako sto bolje odrzavati higijenu

Cokoladnu tortu spremile su Nikoleta Jankovic i voditeljka Natasa
Predlog knjige: Položaj plemena. - Po dolasku Španaca, čini se da je stanovništvo Filipina raspodijeljeno od strane plemena na isti način kao i danas. Tada je, kao i sada, Bisaia zauzela centralna ostrva arhipelaga i deo severne obale Mindanaa. Bicol, Tagalog i Pampango bili su u istim delovima Luzona kao i danas. Ilocano je zauzimao obalnu ravnicu okrenutu Kinskom moru, ali od dolaska Španaca znatno su se proširili i njihova su naselja sada brojna u Pangasinanu, Nueva Vizcaia i dolini Cagaian. Broj ljudi. - Ova plemena koja su danas brojala skoro 7.000.000 duša, u vreme Magelanovog otkrića, verovatno nisu bila veća od 500.000. Prvo nabrajanje stanovništva koje su Španci napravili 1591. godine i koje je obuhvatalo praktično sva ova plemena, ima manje od 700.000 stanovnika. (Pogledajte Poglavlje VIII., Filipini pre tri stotine godina.) Postoje i druge činjenice koje nam pokazuju koliko je populacija morala biti rijetka. Španske ekspedicije pronašle su brojne obale i ostrva u grupi Bisaian bez stanovnika. Povremeno bi se vidjelo jedro ili kanu, a onda bi oni nestali u nekoj maloj „estero“ ili mangrovoj močvari, a zemlja izgleda kao neseljena kao ranije. U određenim trenucima, poput Limasaua, Butuana i Bohola, urođenici su bili mnogobrojniji, a Cebu je bio velika i uspešna zajednica; ali Španci su skoro svugde morali da traže naseljena mesta i obrađivane zemlje.
Prakticna zena 13.04.2020 Jelena Djukic sprema testo sa krompirom,higijena u kupatilu,cokoladna torta. Prakticna zena 13.04.2020 Jelena Djukic sprema testo sa krompirom,higijena u kupatilu,cokoladna torta. Reviewed by gledajte on April 13, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.