Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Tate 53 epizoda - Vlado je shvatio sta je Mionin problem.

Pedeset treca epizoda serije Tate 14.04.2020:Miona i Vlada su trenutno u pokusaju da obnove vezu.Medjutim Vlado je u jednom trenutku shvatio u cemu je problem kod Mione a to je nedostatak ljubavi.Toma bi rado zeleo da se vrati na selo i saopstio je to Dunji,ali njen odgovor ce biti veliko iznenadjenje.Petar mora na lecenje jer je ozbiljno bolestan i za to vreme Tijana pravi planove kako da se domogne Boleta.Cela epizoda 53 prikazuje se 14.aprila na Prvoj televizji posle 20h.

Predlog knjige: Uticaj veka otkrića. - Ovo obilaženje sveta upotpunilo je period otkrića koje je počelo pre stotinu godina prečasnim, sporim pokušajima Portugalaca duž obale Afrike. U tim se godinama otvorila nova era. Evropljanin je u početku malo toga znao o bilo kojem narodu izvan njegovih zemalja, a nije držao ni milju zemlje izvan kontinenta Evrope. Na kraju stotina godina Zemlja je postala prilično poznata, afrička rasa, malejski narodi, američki Indijanci i ostrva Tihog oceana sve su viđeni i opisani, a od sada je istorija bele rase trebalo da biti povezan sa onim ostalih rasa. Počelo je doba kolonizacije, svetske trgovine i snošaja. Beli čovek, koji je do tada bio usko pritisnut Evropom, a opet i ponovo pretio od osvajanja Mohameda, sada je svojom snagom pokrio mora svojim flotama i sve zemlje.
Tate 53 epizoda - Vlado je shvatio sta je Mionin problem. Tate 53 epizoda - Vlado je shvatio sta je Mionin problem. Reviewed by gledajte on April 13, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.