Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Brak na nevidjeno 07.05.2020 Marijana i Boban,posle cerke udaje se i majka.

U emisiji Brak na nevidjeno koja se prikazuje na televiziji Pink 7.maja 2020 godine u 22:30h kao i cela emisija preko ovog sajta,mozete videti da li ce se vencati Marijana i Boban.Marijana kako vidimo u uvodu dolazi iz Banatskog Brestovca,ima troje dece,35 hektara zemlje i raskinula je vezu zbog kako kaze mlada razlicitih nacionalnosti.Boban dolazi iz Borce i radi kao konobar kada se vratio sa sezone nije ga sacekala devojka.Mladozenja je mladji od mlade 5 godina i na voditeljkinu opasku da bi mogla imati jos dece,mlada je na saljiv nacin rekla da moze i desetoro sve dok masina radi.Kako je mlada objasnila i cerka se udala preko emisije Brak na nevidjeno pa je i ona resila,snimak cerke mozete pogledati ovde.

Predlog knjige: Japanska kolonija - U tim ranim godinama je postojala i japanska kolonija. Njihova zajednica je ležala između Parana i Bario Laguio. Bilo ih je oko petsto, a među njima franjevci su tvrdili dobar broj obraćenika. Filipinski okrug Tondo - Mi smo u dužini opisali grad južno od reke i okolna predgrađa, od kojih su većina poznata po imenima kojih se zadržavaju do danas. Severno od Pasiga bio je veliki okrug Tondo, središte onog jakog, nezavisnog filipinskog osećaja koji je u ranom datumu bio obojen mohamedanskim i do danas jak u lokalnom osećaju. Ovaj region je napredovao i razvijao se sve dok dugo nije bio najvažniji i najnaseljeniji deo metropole, ali tek u skorije vreme nije smatran delom grada Manile, koji je naziv bio rezervisan za zidanu citadelu sama. Most preko Pasiga, na mestu sadašnje Puente de Espana, povezao je dva okruga datum kasnije od Morginog vremena. Bila je to jedna od prvih stvari koja je primetila Navarrete, koja, ne opisujući dobro, kaže da je bila u redu. Sagrađen je za vreme vladavine Nino de Tabora, koji je umro 1632. godine. 277 Montero kaže da je bio od kamena i da je taj isti most stajao više od dva veka, odupirući se neprekidnom saobraćaju i snazi poplava.
Brak na nevidjeno 07.05.2020 Marijana i Boban,posle cerke udaje se i majka. Brak na nevidjeno 07.05.2020 Marijana i Boban,posle cerke udaje se i majka. Reviewed by gledajte on May 07, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.