Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Igra sudbine 73 epizoda - Ne moze da veruje sta je cuo.

Sedamdeset treca peizoda serije Igra sudbine 08.05.2020:Sudija je svojoj ljubavnici obecao da ce malo Luku pritegnuti.Matija zeli da se osveti Aleksi na najtezi moguci nacin,jer je doziveo tezak poraz.Adi sa kojom je poslovni saradnik,Strahinja kada su se sastali podnosi izvestaj o Luki.Saopstio joj je ljubavne zavrzlame koje se desavaju a to je da ima u planu da ostavi Milu,jer je u medjuvremenu poceo sa Sofijom vezu.Kod Luke u posetu dosao je Bruner.Cela epizoda 73 emituje se veceras 8.maja 2020 godine u 21h na televiziji Prva.

Predlog knjige: Pad Manile tokom narednog veka - takva je bila Manila trideset pet i četrdeset godina od osnivanja. Bio je to u zenitu svog značaja, glavni grad istočnih kolonija, mart Azije, sjajniji od Goe, moćniji od Malake ili Makaa, naseljeniji i daleko sigurnije od Ternata i Tidora. "Zaista", uzviknuo je Chirino, "to je još jedna Guma, koju je Ezekiel uveličao." Svoje veliko mesto dugovao je genijalnosti i odvažnosti ljudi koji su ga osnovali, slobodi delovanja koju je do tada uživao i svojoj superlativnoj situaciji. U godinama koje su usledile moramo se u većini slučajeva prepričavati samo o propadanju. Sama Španija je bila brzo u padu. Nekoliko godina kasnije i Englezi su je gotovo izbacili iz morskih plovila, Portugalci su povratili nezavisnost i izgubili carstvo, Holanđani su na Istoku, podjednako uznemiravali portugalske i španske i brzo monopolizovali bogatu trgovinu. Trgovina i prijateljski odnosi sa Kinezima, od kojih je toliko zavisilo, bili su prekinuti masakrom i represalijom; i, što je najstrašnije i žalosnije od svih, grozni gnev i požuda malejskog gusara, deceniju za decenijom, trebalo je posetiti na arhipelagu.
Igra sudbine 73 epizoda - Ne moze da veruje sta je cuo. Igra sudbine 73 epizoda - Ne moze da veruje sta je cuo. Reviewed by gledajte on May 08, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.