Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Doktor Stevanovic apeluje da prvo zavrsimo ovu epizodu pandemije,pa da posle toga pricamo sta na jesen.Koji su sve problemi radnika u Srbiji?Doktori na vezi obavili desetine razgovora.

U jutarnjem programu Jutro emitovanom 1.maja 2020 godine na Prvoj televizji,neke od tema bile su i izjava doktora Gorana Stevanovica, direktora Klinike za infektivne i tropske bolesti KCS,koji objasnjava da bi prvo trebali da zavrsimo aktuelnu epizodu pandemije,pa posle toga da razmisljamo sta treba raditi na jesen.U emisiji je takodje povodom Prvog maja praznika rada bilo reci o tome na sta se sve zale radnici.Telefonska pomoc otvorena za razne probleme gradjana "Doktori na vezi" za 4 dana imali su desetine poziva i razgovora.U okviru Zemunske bolnice postoji odeljenje za odmor medicinskog osoblja.
Doktor Stevanovic govori za jutarnji program

Problemi radnika i na sta se sve zale

"Doktori na vezi" rade punom parom

U Zemuskoj bolnici otvoreno odeljenje za odmor medicinskog osoblja

Predlog knjige: „Čim je preuzeo vladu, proučio je da sprovodi naredbe koje je doneo od kralja, da kazni određene enomenderose, koji su zloupotrebili naklonost koju su dobili prilikom dobijanja encomiendas, čime je svrgnuo Bartolomea de Ledesma, encomendero od Abuio-a (Leite) i drugi naj krivci, a ostale su kaznili srazmerno krivičnim delima koja su počinili i koja su dokazana. „Sledeće godine 1585. poslao je Juan de Morones-a i Pablo de Lima-u, sa dobro opremljenom eskadrilom, do Moluka. Ta avantura je bila nesretna kao i prethodne, a oni su se vratili u Manilu, a da nisu uspeli zauzeti tvrđavu Ternate. Guverner je veoma duboko osetio da ekspedicija nije uspela, i poželeo je da pošalje drugu armadu u skladu sa naređenjima koja mu je dao kralj; ali to nije mogao da izvrši zato što trupe iz Nove Španije nisu stigle i zbog Indijanaca, koji nisu izgubili nijednu priliku koja se predstavila da se otrese Španskih jarma. „Pampangosi i mnogi stanovnici Manile udružili su se sa Morosom iz Bornea, koji je došao da trguje i planirali da uđu u grad noću, zapalili su ga i, u zbrci palate, pobili sve Špance. Ova zavera otkrivena je preko Indijanke, koja je bila udata za španskog vojnika, i preduzete su mere za zadovoljavanje zavere, pre nego što je rudnik eksplodirao, pri čemu su mnogi oduzeti i pretrpeli uzornu kaznu. „Ostrva Samar, Ibabao i Leite su takođe bila uznemirena, a enomendero Dagami, pueblo od Leitea, bio je u opasnosti od gubitka života, jer su Indijanci bili ogorčeni njegovim lopovlukom u zbirci danaka, koja je bila plaćena voska, i koji ih je primorao da se namažu uz čaršiju za koju je napravio dupli zakonski iznos, i želeli su ga ubiti. Učinili bi to da nije pobegao u planine i posle prošao bankom do ostrva Cebu. Guverner je poslao kapetana Lorenza de la Mota-a da udovolji ovim poremećajima; napravio je neke kazne, a sa tim je sve utihnulo. "
Doktor Stevanovic apeluje da prvo zavrsimo ovu epizodu pandemije,pa da posle toga pricamo sta na jesen.Koji su sve problemi radnika u Srbiji?Doktori na vezi obavili desetine razgovora. Doktor Stevanovic apeluje da prvo zavrsimo ovu epizodu pandemije,pa da posle toga pricamo sta na jesen.Koji su sve problemi radnika u Srbiji?Doktori na vezi obavili desetine razgovora. Reviewed by gledajte on May 01, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.