Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Magazin IN 02.05.2020 Ana Kokic,Goca Trzan,Jelena Trivan,

U emisiji Magazin in koja se emituje na televizji Pink 2.maja 2020 godine u 16:10 kao i cela emisija preko ovog sajta gostovale su:Zlata Petrovic,Katarina Zivkovic,Jelena Trivan,Goca Trzan,Ana Kokic.Tema emisije bila je kako muskarci reaguju na uspesne zene i sta se desava pre i u toku veze.Govorilo se i o muskarcima sa sela i zbog cega su oni privlacniji od muskaraca iz grada.Navodili su i zanimljive prednosti muskaraca koji voze traktor kao i mnoge druge zanimljivosti.
Predlog knjige: Tri godine kasnije, međutim, domoroci Leite-a ponovo su bili u pobuni. 1589. godine Cagaian je ustao i ubio mnoge Špance. Pobuna se čini da se odavde proširila do grada Dingrasa u Ilokosu, gde su se domoroci ustali protiv sakupljača danaka i pobili šest Španjolaca iz puebloa Fernandina. (Zuniga, Historia de Filipinas, str. 165.) Uticaji španske vlade. - Španska okupacija dovela je propast i bijedu u neke dijelove zemlje. Salazar s gorčinom opisuje loše stanje Filipinaca. Na bogatim poljima Bulacan i Pampanga impresionirale su se velike bande radnika, koji su posekli šume za izgradnju španske flote i ovu flotu čuvali veslima, na putovanjima koja su ih odvodila četiri i šest meseci od svojih domova. Guverner Don Gonzalez de Ronkuillo prisilio je mnoge Indijance iz Pampange u rudnike Ilocos, uzimajući ih od setve njihovog pirinča. Mnogi su umrli u rudnicima, a ostali su se vratili toliko opojni da nisu mogli saditi. Glad i glad su se spustili na Pampangu, a u okolini Guida de Lavazaresa preko hiljadu je umrlo od gladi.6 Porezi - Porezi su bili drugi izvor zloupotrebe. Teoretski, porez na Indijance bio je ograničen na „tributo“, iznos od osam reala (oko jednog dolara) godišnje od glava svih porodica, koje se plaćaju ili u zlatu ili u proizvodima okruga. Ali u određivanju cena tih roba bilo je mnogo iznuđivanja, encomenderos je odložio prikupljanje danaka do sezone oskudice, kada su cene bile visoke, ali insistirajući tada na istom iznosu kao u vreme žetve.
Magazin IN 02.05.2020 Ana Kokic,Goca Trzan,Jelena Trivan, Magazin IN 02.05.2020 Ana Kokic,Goca Trzan,Jelena Trivan, Reviewed by gledajte on May 02, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.