Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Ekonomska i politicka kriza zbog korone.Kako izgleda klinicka slika kavasaki bolesti kod dece.Nova pravila za odlazak na beogradski aerodrom.

U jutarnjem programu Jutro televizje Prva koji je emitovan 18.maja 2020 godine,medju temama bile su i kakve ce biti posledice na ekonomiju i politiku sirom planete zbog korona virusa.U Srbiji raste broj zarazenih i postoji mogucnost uvodjenja nekih restriktivnih mera ali se zahuktava i predizborna kampanja zbog koje su politicke tenzije vidljivije.O ovoj temi razgovarali su:Bojana Bilbija i Radojko Nikolic.
Prof.Dr.Ida Jovanovic kardiolog,govorila je u emisiji o kavasaki virusu,bolesti koja napada decu.Doktorica je objasnjavala kako izgleda klinicka slika bolesti,osip po kozi,visoka temperatura koja ne spada ni posle terapije,crvene oci..simptomi su koji se javljaju kod dece sirom Evrope.Da li je ova bolest zabelezena u Srbiji?Treba li se zabrinuti i ima li povezanosti sa covid-19,zasto je dobila naziv kavasaki?
Danas je na aerodrom Nikola Tesla sleteo prvi avion posle pauze zbog korona virusa.Reporterka Prve televizjie Jelena Nikolic,bila je na aerodromu i razgovarala sa Senkom Jelenkovic izvrsnom direktorkom aerodroma Nikola Tesla.
Ekonomski i politicki problemi zbog korone virusa

Simptomi na novi kavasaki virus koji pogadja decu

Nova pravila na beogradskom aerodromu

Predlog knjige: Ovu ideju su jezuiti potaknuli sve dok oko 1730. ovo preduzeće nije dobilo kraljevsku dozvolu. Društvo jezuita sledeće godine plovilo je za Ladrone i odatle na jug sve dok nisu otkrili Karoline. Sleteli su na malo ostrvo nedaleko od Iap-a. Ovde su uspeli da kršte brojne domoroce i uspostave misiju. Četrnaest od njihovog broja, na čelu sa sveštenikom Padre Cantavom, ostali su na ostrvu dok se ekspedicija vratila da obezbedi snage i zalihe. Na žalost, ovaj uspeh je kasnio više od godinu dana, a kada su španski brodovi sa misionarskim naoružanjem na brodu 1733. godine ponovo stigli do Karolina, misija je u potpunosti uništena i Španci, zajedno sa Padreom Cantavom, ubijeni. Ova ostrva često su nazivana „Novim Filipinima“. Uslovi Filipinaca tokom osamnaestog veka. Tokom većeg dela KSVIII veka malo je podataka o stanju Filipinaca. Čini se da je došlo do malog napretka. Uslovi su sigurno bili protiv društvenog ili intelektualnog napretka domaće rase. Možda je, međutim, njihovo materijalno blagostanje bilo prilično veliko tokom ovih godina, kada se malo pokušavalo, kao i za vreme vladavina ambicioznijih i poduzetnijih Španaca koji su karakterisali raniji period filipinske istorije.
Ekonomska i politicka kriza zbog korone.Kako izgleda klinicka slika kavasaki bolesti kod dece.Nova pravila za odlazak na beogradski aerodrom. Ekonomska i politicka kriza zbog korone.Kako izgleda klinicka slika kavasaki bolesti kod dece.Nova pravila za odlazak na beogradski aerodrom. Reviewed by gledajte on May 18, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.