Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Premijera/Ekskluzivno 18.05.2020 Uvodna pesma za Juzni vetar 2 aludira od Indi "A gde zuris Baco bre" Ana Nikolic preko telefona pricala razne stvari.Sokantna ispovest Sandre Obradovic.

U danasnjoj emisiji Premijera i Ekskluzivno emitovane 18.maja 2020 godine na televizji Pink,mozete da vidite u Premijeri sokantnu ispovest Sandre Obradovic o svojoj sedmomesecnoj bebi za koju tvrdi da sada pati jer je odvojena od nje.Jovana Nikolic koja je u osmom mesecu trudnoce govorila o tome sta ce i kada da kupuje za bebu.Prikazan ovogodisnji nastup na Evroviziji Marije Serifovic i reakcije na pesmu.U emisiji Ekskluzivno mozete pogledati snimke i izjave Ane Nikolic koju su jos i napustili saradnici.Pesma za Juzni vetar 2 bice pesma "A gde zuris Baco bre" slicna hitu od Indi "Bato bre".U emisiji se jos pricalo i o tome da li je Sasa Vidic trcao go Knez Miahjlovom kao i da li je bio zbog toga u Urgentrom centru i koji je razlog bio.
Uvodna pesma slicna Indi "A gde zuris Baco bre" u Juzni vetar 2

Anu Nikolic napustili saradnici ona preko telefona dala izjavu

Sasa Vidic trcao go

Premijera cela emisija

Predlog knjige: Pokušaj kolonizacije Karolina - jugoistočno od Filipina, u onom delu Tihog okeana koji je poznat kao Mikronezija nalazi se arhipelag malih ostrva zvanih Karolini. Najzapadniji deo grupe takođe nosi naziv Pelevs, ili Palaos. Koliko god je Španija na kraju stekla ova ostrva i ostala u njenom vlasništvu do 1898. godine, možda bi bilo dobro navesti nešto u ovom trenutku pokušaja jezuita 1731. godine da ih kolonizuju. Neke od ovih malih ostrva viđene su nekoliko puta ekspedicijama koje su prelazile Pacifik već u poslednjem delu šesnaestog veka, ali nakon što se trgovina Meksikom i Filipinima definitivno rešila, usledio je fiksni kurs zapadno od Akapulka do Guama , od kojih je bilo malo varijacija, i tokom sedamnaestog veka ova ostrva su sasvim nestala; ali godine 1696. godine urođenike, dvadeset muškaraca i deset žena, prognale su oluje daleko od svog doma u Karolinzima na istočnoj obali Samara. Čini se da su slične stranke ostrešća sa ostrva Pelev i Caroline još ranije znale da dosegnu Mindanao i druge delove Filipina. Ovi poslednji naišli su na promatranje jezuitskih sveštenika na Samaru, koji su ih krstili, i učeći od njih o arhipelagu sa kog su bili odneti bili su ispunjeni misionarskom ambicijom da posete i kristijanizuju ove pacifičke ostrvare.
Premijera/Ekskluzivno 18.05.2020 Uvodna pesma za Juzni vetar 2 aludira od Indi "A gde zuris Baco bre" Ana Nikolic preko telefona pricala razne stvari.Sokantna ispovest Sandre Obradovic. Premijera/Ekskluzivno 18.05.2020 Uvodna pesma za Juzni vetar 2 aludira od Indi "A gde zuris Baco bre" Ana Nikolic preko telefona pricala razne stvari.Sokantna ispovest Sandre Obradovic. Reviewed by gledajte on May 18, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.