Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Tate 73 epizoda - Ponovo mora da ide kod sefa.

Sedamdeset treca epizoda serije Tate 19.05.2020:Lolu uporno za pomoc moli Marko.Ema je srela Koviljku kada je otisla po Boleta u vrtic.Gorica i dalje ne zna da li Petar ima sugu ili nema i to joj dodatno stvara veliki stres.Miona je ponovo morala da ide kod sefa na razgovor ali ovoga puta razlog nije posao.Cela epizoda 73 emituje se 19.maja 2020 godine na televizji Prva u 20:10h,epizodu mozete pogledati ovde.

Predlog knjige: Godine 1718. trgovci Seviljom i Kadizom još su se žalili da im zarađuje čak i ograničeni uvoz kineske svile u Meksiko. Stoga je izrečena apsolutna zabrana uvoza kineske svile, utkana ili u niti. U Meksiko se mogu dovesti samo posteljina, začini i zalihe stvari koje nisu bile proizvedene u Španiji. Ova naredba je ponovo potvrđena 1720. godine, uz odredbu da će šest meseci ljudima Meksika biti dozvoljeno da konzumiraju kinesku svilu koju su imali u posedu, a nakon toga sva takva roba mora biti uništena. Neefikasnost ovih ograničenja. - Ove mere, dok su uništavale trgovinu Filipina, u stvari su bile neefikasne u postizanju željenog rezultata. Trgovina krijumčarenjem između Kine i Amerike nastala je kršenjem zakona. Svile u vrednosti od četiri miliona peso-a godišnje su prokrijumčarene u Ameriku.4 Godine 1734. Vijeće Indija je donekle priznalo glupost i beskorisnost takvih zakona, a izdata je cedula kojom je vraćena dozvola za trgovinu kineskom svilom i podizanje vrednost tereta namenjenog Acapulcu do pet stotina hiljada pezosa i količina srebra za povrat na milion pezosa. Proslavljeni saobraćaj galeona nastavljen je i nastavio se sve do 1815. godine.
Tate 73 epizoda - Ponovo mora da ide kod sefa. Tate 73 epizoda - Ponovo mora da ide kod sefa. Reviewed by gledajte on May 18, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.