Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Igor Juric objasnjava koliko je vazan amber alert ili obavestenje kada nestane dete.Bolesti koje prete iz klima uredjaja.Novi Sad donosi novu turisticku kampanju.

U jutarnjem programu Jutro emitovanom 26.maja 2020 godine na televiziji Prva donosi neke od tema koje cemo preneti.Igor juric govorio je za vesti u okviru jutarnjeg programa u kom je naznacio vaznost amber alert sistema ili prevedeno sistema koji obavestava za nestanak deteta.Radna grupa Ministarstva pravde Srbije vec intenzivno radi na definisanju nacina rada takvog sistema.Kako je za vesti objasnio Igor Juric,takav sistem bi se upalio nakon nestanka deteta i prekinuo bi na kratko televizijski program,radio emisije,stigla bi poruka na mobilne uredjaje kao i obavestenje na autoputevima,sve bi bilo fokusirano na potragu za detetom.Ovaj sistem koji postoji u odredjenim zemljama daje uspesnost pronalaska deteta za 90%.
Sef Katedre za higiijenu sa medicinskom ekologijom na Medicinskom fakultetu dr Goran Belojevic objasnjavao je u jutarnjem programu koliko je stetna takozvana opasna bakterija legionela koja preti iz klima uredjaja kao i druge bolesti.Ta bolest je prisutna u velikim zgradama i prostorijama koje se ne provetravaju prirodno preko otvaranja prozora nego se koriste pretezno klima uredjaji.Koliko puta godisnje treba da se ociste i koliko su opasni kada stoje bez aktivnosti objasnice u emisiji.
Reporterka televizije Prva Sandra Zekic govorice sta se od 1.juna nudi u Novom Sadu sto se tice turisticke kampanje.

Igor Juric objasnjava o sistemu obavestavanja.


Koje sve bolesti vrebaju iz klima uredjaja i sta treba uraditi po tom pitanju.


Turisticka ponuda u Novom Sadu.


Prelodg knjige: Njegova ambicija je bila da uđe u jedan od redovnih monaških reda, ali Filipini nikad nisu dobili ovu versku privilegiju, pa mu je odbijena. Potom je ušao u bratstvo poznato kao Kofradija, ili Bratstvo San Huan de Diosa, u potpunosti sastavljeno od Filipinaca. Posle nekoliko godina u ovom bratstvu, vratio se 1840. godine u Taiabas i osnovao Cofradia de San Jose, čiji je cilj bio da formira poseban kult u čast Svetog Josipa i Device. Za to je zatražio odobrenje od Manile. Tu se pojavio nedostatak predviđanja za fratre. Opozicija braće. - Umesto da saosećaju sa ovim verskim težnjama, u kojima se, do ovog trenutka, čini se da nije bilo ništa heretičko, uznemireno su gledali uspon filipinskog verskog vođe. Njihova politika nikada nije dopuštala Filipincima bilo koji položaj koji nije bio u potpunosti potčinjen. Verovali su da postojanost španske moći na ovim ostrvima leži u suzbijanju bilo kakve latentne sposobnosti za vođstvo u samom Filipincu. Njihov uticaj je, prema tome, bačen na Apolinarija i davanje ovlašćenja za njegov rad. Osigurali su ne samo osudu njegovog plana, već i naredbu za hapšenje i zatvaranje svih koji su trebali prisustvovati njegovom propovedanju.
Igor Juric objasnjava koliko je vazan amber alert ili obavestenje kada nestane dete.Bolesti koje prete iz klima uredjaja.Novi Sad donosi novu turisticku kampanju. Igor Juric objasnjava koliko je vazan amber alert ili obavestenje kada nestane dete.Bolesti koje prete iz klima uredjaja.Novi Sad donosi novu turisticku kampanju. Reviewed by gledajte on May 26, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.