Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Premijera/Ekskluzivno 26.05.2020 Dolazak Novaka Djokovica.Anabela i Seka Aleksic nesto porucuju pesmom ili ne.Priprema Ane Nikolic za americki magazin.

U danasnjim emisijama Ekskluzivno i Premijera emitovanim 26.maja 2020 godine na televiziji Pink,mozete pogledati u Premijeri,kako je Anastasija Raznatovic proslavila 22.rodjendan.Novak Djokovic stigao posle dva meseca u Srbiju i dao izjavu za medije.Ana Ivanovic prikazana u emisiji kako se provodi sa porodicom.Mozete i pogledati koje su zenske osobe sa javne scene promenile prezimena zbog udaje i kako im je to uticalo na dalju karijeru.U emisiji Ekskluzivno prikazane su pesme od Anabele i Seke Aleksic koje imaju slicne reci i koje su bile sa istim manekenom.Ana Nikolic snima fotografije za americki magazin u kom ce se pojaviti i porucuje da kada prica ozbiljno ispada glupa.Ana Kokic, DJ Tito i Sasa Kovacevic biraju najbolje plesace na Balkanu.

Anabela i Seka Aleksic imaju iste reci u pesme i isti maneken.

Ana Nikolic se priprema za americki magazin.


Ana Kokic, DJ Tito i Sasa Kovacevic biraju najbolje plesace na Balkanu.


Premijera cela emisija


Predlog knjige: Pobuna 1841. - represija od strane braće. - Bez sumnje je u prošlosti rad braće bio od velike vrednosti; ali ljudi kao i institucije mogu izgubiti svoju korisnost, kako se uslovi menjaju, i vreme se približavalo kada autokratski i očinski režim braće više nisu zadovoljavali Filipince. Njihova revnost više nije bila nezainteresovana, a njihov se rad postao materijalizovao posedovanjem ogromnih imanja na kojima su živeli i radili duhovni naboji kao stanari ili zavisnici. Politika verskih redova zapravo je postala represija, a kako su se težnje Filipinaca povećavale, fratri, ispunjeni sumnjom i strahom, pokušavali su da povuku još čvršće veze svojih autoriteta i posmatrali su kako rastu nepoverenje rastućim ambicijama ljudi. Apolinario de la Cruz - Nesretna revolucija 1841. godine pokazuje usmeren i pogrešan entuzijazam Filipinaca; i mudrost braće. Apolinario de la Cruz, mladi Filipinac, rodom iz Lukbana, Taiabas, došao je u Manilu ispunjen ambicijom da vodi monaški život i bavio se teološkim studijama. Svojim pohađanjem predavanja i propovedama i imitacijom bratskih propovjednika Manile, Apolinario je i sam postao prilično govornik i, kako su pokazali kasniji događaji, svojim žalbama mogao je pobuditi velik broj vlastitog naroda.
Premijera/Ekskluzivno 26.05.2020 Dolazak Novaka Djokovica.Anabela i Seka Aleksic nesto porucuju pesmom ili ne.Priprema Ane Nikolic za americki magazin. Premijera/Ekskluzivno 26.05.2020 Dolazak Novaka Djokovica.Anabela i Seka Aleksic nesto porucuju pesmom ili ne.Priprema Ane Nikolic za americki magazin. Reviewed by gledajte on May 26, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.