Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Tate 77 epizoda - Trenutak istine se priblizio.

Sedamdeset sedma epizoda serije Tate 26.05.2020:U Tominu ordinaciju otisla je Dunjina majka.Vlatko je priznao Loli cije ga energetsko polje odbija od njega da on zivi u celibatu.Da bi saznala sta se krije iza svadje Vlade i inspektora Radica,Miona je zbog toga direktno otisla kod inspektora Radica da bi saznala iz prve ruke.Petar prosto ne moze da veruje da je istina kada mu je Ema saopstila da ima decka.Cela epizoda 77 emituje se veceras 26.maja 2020 godine na Prvoj televiziji,epizodu mozete pogledati ovde.


Predlog knjige: Pueblo.– Jedinica uprave bila je pueblo, odnosno naselje koje je obično obuhvatalo mnoge kvadratne kilometre zemlje i sadržavalo je brojna sela ili „barrios“. Centar grada bio je, naravno, mesto gde je vekovima stajala velika crkva i samostan misionarskih framaša. Ove lokacije su oduvek bile sa zanimanjem izabrane, a oko njih su rasle tržište i prodavnice Kineza i fini i izdržljivi domovi uspešnijih Filipinaca i mestizosa. Oko 1860. vlada se počela baviti izgradnjom javnih zgrada i poboljšanjima, a rezultat se vidi u mnogim pueblosima na lepo uređenim plažama i dobro izgrađenim opštinskim zgradama grupiranim oko trga - „tribunala“ ili grada kuća, zatvor i male, ali značajne školske kuće. Vlada grada bila je „gobernadorcillo“ i savet, a svaki od „consejalesa“ obično predstavlja zaselak ili barrio. Ali španski fratar, koji je u skoro svakom pueblou bio župni kurat, i dalje je bio očinski čuvar i administrator puebla. Uopšte, nije bilo previše minuta za njegovu dikciju. Ni gobernadorcilo ni odbornici se nisu usudili da se ponašaju protivno njegovim željama, a alkald pokrajine je bio oprezan da se drži prijateljskih odnosa i prepušta gradskim poslovima uglavnom njegovu dikciju. Fratar je bio lokalni inspektor javnih pouka i uvek je bio budan da otkriva i uništava radikalne ideje. Skromnom Filipincu, brat je bio vidljivi i jedini predstavnik španske vlasti.
Tate 77 epizoda - Trenutak istine se priblizio. Tate 77 epizoda - Trenutak istine se priblizio. Reviewed by gledajte on May 26, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.