Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Prakticna zena 25.05.2020 Vuk Saletovic - Debeljko sprema lazanje od palacinki.Koliko jesu ili nisu deca bezbedna na internetu?

U danasnjoj emisiji Prakticna zena emitovana 25.maja 2020 godine na televiziji Prva u 16.30h,gost u studiu bio je i glumac u seriji Igra sudbine koji glumi lik Debeljka - Vuk Saletovic.Pricao je o tome sta voli da radi pored glume i sta mu pomaze da se resi svakodnevnog stresa posle obaveza.Pricao je i o svojoj porodici i o tome da vole da spremaju hranu,cime mu se bavi supruga kao i jos mnogo toga.Pored price spremao je lazanje od palacinki.Vasilije Ljubinkovic u emisiji je govorio o bezbednosti dece i koliko su deca bezbedna ili nisu kada su u svojoj sobi i kada sede za kompjuterom.Objasnjavao je da postoji jako mnogo stvari koje su opasne i koje vrebaju decu.Roditelji trebaju da pogledaju snimak i da obrate paznju bar malo na to sta deca rade na internetu.

Vuk Saletovic - Debeljko priprema lazanje od palacinki.

Bezbednost dece i na sta treba obratiti paznju.


Predlog knjige: Ostale luke otvorene za spoljnu trgovinu. - 1855. godine otvorene su tri druge luke za spoljnu trgovinu - Sual u Pangasinanu na zalivu Lingaian, Iloilo i Zamboanga. 1863. godine Cebu je takođe postao otvorena luka. Izvoz Sual-a sastojao se samo od riže, a uprkos izuzetnoj luci ta luka nikada nije cvetala i danas nije ništa više od neuređenog sela. Iloilo je izvozio duvanski list, šećer, sapun ili biljnu boju (industrija koja je davno uništena), konoplju i kožu. Zamboanga je preko Kineza obavljala malu trgovinu sa Jolo i Moro ostrvima, a izvozila je proizvode iz tih mora - morskog puža (tripang), peraje od morskih pasa, bisernice, školjke kornjače itd. Nekoliko godina carinski zakoni. u tim su lukama bili naporni i naporni i sprečavali su da se u potpunosti iskoriste povlastice izvoza; ali 1869. godine ova je služba kraljevskim dekretom uveliko liberalizovana i poboljšana. Od tog datuma Filipini neprestano dobijaju na značaju u komercijalnom svetu. Oblik vlade pod španskim. - Opšta poboljšanja. - Ovo je možda prikladno mesto za poslednji pregled političkog sistema koji su Španci održali u zemlji. 1850. bilo je trideset i četiri pokrajine i dve političko-vojne komande. U tim pokrajinama španska administracija još uvek je bila dodeljena samo alkalde gradonačelniku, koji je do 1886. bio i guverner ili izvršni funkcioner i sudija ili sud za suđenje pokrajinskim slučajevima i zločinima. Mnoge stare zloupotrebe koje su karakterisale vladu alkalda bar su delimično otklonjene. Posle 1844. više nisu imali zloupotrebljenu monopolnu privilegiju trgovine, niti su imali slobodnu ruku u kontroli rada stanovnika; ali mogućnosti za ilegalno bogaćenje postojale su u administraciji riznice i poreznom sistemu, a te mogućnosti nisu ukazane. Do samog kraja španske vladavine, zvaničnici, visoki i niski, optuženi su za krađu javnog novca.
Prakticna zena 25.05.2020 Vuk Saletovic - Debeljko sprema lazanje od palacinki.Koliko jesu ili nisu deca bezbedna na internetu? Prakticna zena 25.05.2020 Vuk Saletovic - Debeljko sprema lazanje od palacinki.Koliko jesu ili nisu deca bezbedna na internetu? Reviewed by gledajte on May 25, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.