Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Igra sudbine 70 epizoda - Treba se sada odluciti.

Sedamdeseta epizoda serije Igra sudbine 05.05.2020:Nada se probudila posle prespavane burne noci koju je provela sa Strahinjom i sada prosto ne moze da veruje da joj se to desilo.Nije samo ona ocajna i razocarana jer i Strahinja je razocaran posle definitivnog saznanja da je ustvari cela ova ljubavna aferica bila samo farsa i da je Nada jedino i stvarno zainteresovana samo za Luku.Ni Luka nije bez problema,jer i on ima "velike probleme" mora da se odluci izmedju dve devojke,Mila ili Sofija.Cela epizoda 70 emituje se 5.maja 2020 godine u 21h na Prvoj televizji.
Predlog knjige: Dolazeći braću. - Avgustinci su prvi došli, prateći Legaspi. Zatim su došli bosonogi fratri iz reda svetog Franje. Prvi jezuiti, padres Antonio Sedeno i Alonzo Sanchez, došli su s prvim biskupom Ostrva Domingom de Salazar 1580. Oni su, očigledno, bili bez sredstava. Čak su i njihovi odevni predmeti iz Meksika truli na putovanju. Pronašli su malu, siromašnu, usku kuću u predgrađu Manile, zvanu Laguio (verovatno Concepcion). „Toliko loše je bilo opremljeno,“ kaže Chirino, „da je isti komoda u kojoj su bile njihove knjige bio i stol na kojem su jeli [169]. Njihova hrana tokom mnogih dana bila je pirinač, kuvan u vodi, bez soli ili ulja, ribe, mesa ili čak jaja, ili bilo šta drugo, osim što su ponekad kao regalo uživali u maloj sardini soli. "13 Nakon isusovaca, došli smo i mi Videli su, braća dominikanskog reda, i na kraju Rekolektovi, ili nesretni Avgustinci. Odeljenje arhipelaga među verskim naredbama. - Arhipelag je bio podeljen među tim misionarskim grupama. Augustinci su imali mnogo župa u Bisajama, na obali Ilokana, neke u Pangasinanu i sve one u Pampangi. Dominikanci su imali delove Pangasinan-a i celu dolinu Cagaian-a. Franjevci su kontrolirali Kamarine i skoro sav južni Luzon, kao i regiju Laguna de Bai. Sve ove naredbe imale su samostane i manastire, kako u gradu Manili, tako iu okolini zemlje. Impozantne crkve od opeke i kamena, koje sada karakterišu gotovo svaki pueblo, u ranim decenijama nisu bile podignute; ali Morga nam kaže da su „crkve i manastiri bili od drveta i dobro građeni, sa nameštajem i lepim ukrasima, kompletnom uslugom, krstovima, svećama i kaležima od srebra i zlata.
Igra sudbine 70 epizoda - Treba se sada odluciti. Igra sudbine 70 epizoda - Treba se sada odluciti. Reviewed by gledajte on May 04, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.