Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Premijera vikend specijal 03.05.2020 Tanja Savic o pricama o razvodu.Majka Marka Miljkovica uzivo u emisiji.

Cela emisija Premijera vikend specijal koja se prikazuje svake nedelje na televiziji Pink,ove nedelje 3.maja za emisiju je govorila Tanja Savic o svom braku o kome se danima pise i govori u raznim medijima i emisijama.Takodje ce biti i spomenute price koje je pamtila cela zemlja.U emisiji je uzivo govorila i Nedeljka,majka Marka Miljkovica koja je spominjala i Lunu i mogucu vezu sa Jelenom kao i Luninu majku Anabelu za koju je izjavila neke stvari,kao i o tome kako reaguje Markova majka na Anabeline izjave o Marku u Zadrugi 3.Uskoro cela emisija i preko ovog sajta.Podelite objavu da bi lakse pronasli.

Predlog knjige: Isplata danaka. - Davanje je uvedeno 1570.10. Trebalo je da bude osam reala ili pezo srebra za svaku porodicu. Izuzeta su deca mlađa od šesnaest godina i starija od šezdeset godina. Godine 1590. iznos je povećan na deset reala. Ovome je dodata stvar za crkvu, poznata kao "sanctorum", a o organizaciji gradova stvarna za caja de communnidad ili opštinsku riznicu. Pod encomiendas, danak se plaćao encomenderos, osim na kraljevskim encomiendas; ali nakon dve ili tri generacije, kako su enkomiende bile potisnute, ove su kolekcije prešle direktno u izolsku riznicu. Pored počast, postojala je i obavezna služba rada na putevima, mostovima i javnim radovima, poznata kao "korveta", feudalni pojam, ili općenito kao "polos i servicios". Oni koji su otpuštali ovaj prinudni rad nazvani su „polisti“. Pretvaranje Filipinaca u hrišćanstvo. - Stanovništvo je veoma brzo kristijanizovano. Svi podaci se slažu da sa krštenjem naprednijih plemena nije bilo gotovo nikakvih poteškoća. „Na ovim ostrvima nema provincije“, kaže Morga, „koja se opire obraćenju i ne želi je.“ 11 Zaista, ostrva su izgleda zrela za propovijedanje više vere, bilo hrišćanske ili mohamedanske. Jedno vreme su se te dve velike religije borile zajedno u okolini Manile12, ali na kraju tri decenije španska vlast i religija su podjednako uspostavljeni. Pretvaranje je obično odgađano samo nedostatkom dovoljnog broja sveštenika. Videli smo da je to obraćenje naroda delo misionara. 1591. godine na Ostrvima je bilo 140, ali Relacion de Encomiendas traži još 160 kako bi se pravilno snabdevali narodi koji su bili položeni pod danak.
Premijera vikend specijal 03.05.2020 Tanja Savic o pricama o razvodu.Majka Marka Miljkovica uzivo u emisiji. Premijera vikend specijal 03.05.2020 Tanja Savic o pricama o razvodu.Majka Marka Miljkovica uzivo u emisiji. Reviewed by gledajte on May 03, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.