Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Posle rucka 30.04.2020 Zestok sukob misljenja psihijatra i vidovnjaka,astrologa,numerologa.

U emisiji Posle rucka emitovanoj 30.aprila 2020 godine na Happy televiziji u 15:30h,bilo je mnogo burnih reakcija jer su se na jednom mestu sastale osobe koje se bave zanimanjima koja su u suprotnosti jedni sa drugima.Bilo je reci o verovanju oko toga sta se vidi kod gledanja u natalne karte,vidovnjastvu,numerologiji,polozaju planeta.Da li su to priznate pseudonauke ili nisu.Mogu li da pomognu i koliko ovakve vrste verovanja kao i mnoga druga pitanja i odgovore,koje mozete pogledati u celoj emisiji u kojoj su gosti bili:Dusan Velickovic- Astrolog,Vesna Peric "Vesna Virgo" - Numerolog,Vesna Radomirovic - Prorok,Dr Milan Damljanac - Psihijatar.

Predlog knjige: Stari društveni poredak Filipinaca, ali malo poremećen. - Čini se da su neki guverneri učinili sve kako bi poboljšali stanje ljudi i dobro ih upravljali. Santiago de Vera je, kao što smo videli, čak otišao toliko daleko da je naložio dostojnom svešteniku Padreu Juan de Plasencia-u da istraži carine i društvenu organizaciju Filipinaca i da pripremi izveštaj o njihovim zakonima da bi bili više na odgovarajući način. Ovaj kratki kod - takav je i slučaj - distribuiran je alkaldima, sudijama i encomenderosima, sa naredbama da svoje odluke oblikuju u skladu sa filipinskim običajem. Uređujući lokalne poslove, Španci su u određenoj meri ostavili neometan stari društveni poredak Filipinaca. Nekoliko društvenih klasa postepeno je potisnuto, a na čelu svakog barrija, ili malog naselja, imenovan je glavom, ili cabeza de barangai. Kako su se ove barange grupirale u pueblose ili gradove, bivši datoti su postavljeni za kapetana i gobernadorcilose.
Posle rucka 30.04.2020 Zestok sukob misljenja psihijatra i vidovnjaka,astrologa,numerologa. Posle rucka 30.04.2020 Zestok sukob misljenja psihijatra i vidovnjaka,astrologa,numerologa. Reviewed by gledajte on May 03, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.