Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Tate 65 epizoda - Popularna slika i predlog za sastanak.

Sezdeset peta epizoda serije Tate 05.05.2020: Ivinu sliku je videlo jako mnogo ljudi na drustvenim mrezama i to je saznanje skroz izbezumilo Lolu kada je to cula.Mioni je poznanik preko telefonskog razgovora,konretno dao predlog da se vide negde gde ih niko nece videti.Ni Petar nije bez problema,jer i on ima svoje ljubavne probleme.Cela epizoda 65 emitovace se 5.maja 2020 godine na televizji Prva u 20h.
Predlog knjige: Opšte poboljšanje prema španskom pravilu - Ovo je jedna strana slike. Verovatno ga je preplavio biskup, koji je bio ljubomoran na građansku vlast i koji je započeo prvi od tih neprekidnih sukoba crkve i političke vlasti na Filipinima. Bez sumnje da smo mogli videti čitav karakter španske vladavine u ovim decenijama, trebali bismo videti da se stvarno stanje Filipinaca poboljšalo i da je stekla njegov stepen kulture. Niko ne može da proceni stvarno dobro koje dolazi ljudima kada je doveden pod vlast vlade koja je u stanju da održava mir i ne dozvoljava pravdu. Porezi su ponekad teški, korupcija bez izgovora; ali gotovo sve je bolje od anarhije. Pre dolaska Španaca, čini se neupitno da su Filipinci teško pretrpeli dve strašne žalbe koje nanose varvarskom društvu - na prvom mestu, ratovanja, njegovim ubistvima, pljačkom i uništenjem, ne samo između plemena i plemena, već između grad i mesto, kakvo i danas preovlađuje u divljim planinama severnog Luzona, među primitivnim malajanskim plemenima; i na drugom mestu, slab i siromašan čovek bio je na milosti jakih i bogatih. Uspostavljanje španskog suvereniteta sigurno je ublažilo ove uslove, ukoliko nije u potpunosti ispravilo. "Sve ove provincije", mogla bi napisati Morga, "su umirjene i njima vlada Manila, imaju alkalde gradonačelnike, korektore i poručnike, od kojih svaka vlada u svom okrugu ili provinciji i distribuira pravdu. Glavari (principale), koji su prethodno držali ostale domoroce podređenim, više nemaju moć nad njima na način na koji su tiranski koristili, što nije najmanja korist koju su ovi domoroci dobili od bekstva iz takvog ropstva.
Tate 65 epizoda - Popularna slika i predlog za sastanak. Tate 65 epizoda - Popularna slika i predlog za sastanak. Reviewed by gledajte on May 02, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.