Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Igra sudbine 77 epizoda - Kod Ade je stigao Komarac.

Sedamdeset sedma epizoda serije Igra sudbine 15.05.2020:Jelena se raspametila jer misli da je pesma koju je napisao Matija posvecena njoj i zbog toga je odmah usla kod njega u kancelariju sa namerom i spremnoscu da odmah zatrudni.Ona je toliko zadivljena da je pocela je Debeljku da cita tekstove pesme i da mu savetuje da bi i on mogao isto to da uradi i da bude romantican kao i Matija.Una je resila iz ocaja da se vrati u Ameriku posle majcine smrti.Adi je dosao u posetu Komarac,dok na odlazak na pusto ostrvo mastaju zajedno da odu Mila i Aleksa.Cela epizoda 77 emituje se veceras 15.maja 2020 godine na Prvoj televiziji u 21h.

Predlog knjige: Problemi s domorocima u Guamu - Ova prva godina bila je najuspešnija u istoriji misije. Gotovo odmah nakon toga jezuiti su naljutili otočane obaveznim preobražajem. Na nekoliko mesta je bilo svađa, a sveštenici koji su pokušavali da krstaju decu protiv želja roditelja ubijeni su. Godine 1670. Španci su napadnuti i obavezali su se da se učvršćuju na Agani. Jezuiti su imali stražu španskog kapetana i tridesetak španskih i filipinskih vojnika, koji su ih nakon nekog pokolja domorodaca prisilili da podnesu tužbu za mir. Uslovi koje su nametnuli jezuiti bili su da domoroci prisustvuju misama i festivalima, da im se deca krstiju i pošalju na katehezu. Međutim, mržnja domorodaca nije bila umanjena, a 1672. godine Sanvitores su ih ubili. Njegov biograf tvrdi da je prilikom svoje smrti krstio gotovo pedeset hiljada ovih Ostrvaca. Depopulacija otoka Ladrone - Oko 1680. na ostrva je poslan guverner, koji su organizovani kao zavisnost Španije. Politika guvernera i jezuita bila je pretvaranje mačem. Starosjedioci su bili progonjeni od ostrva do ostrva, a u istoriji evropskih naselja teško da je neko imao štetne posledice po stanovnike. Uvedena je bolest i uklonjena je sa velikim brojem. Drugi su se odupirali Špancima, a celo ostrvo je često depopulirano naredbom guvernera ili željom jezuita da domoroce dovedu u Guam. Mnogi su, bez malo sumnje, prebegli na druge arhipelag.
Igra sudbine 77 epizoda - Kod Ade je stigao Komarac. Igra sudbine 77 epizoda -  Kod Ade je stigao Komarac. Reviewed by gledajte on May 15, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.