Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Prakticna zena 14.05.2020 Kristina Jovanovic spremala je punjene paprike sa krompirom.

U danasnjoj emisiji Prakticna zena emitovanoj 14.maja 2020 godine na Prvoj televiziji u 16:30h,Kristina Jovanovic pokazala je u emisiji kako sprema na svoj nacin punjene paprike sa krompirom.Milena Marinkovic iz Kraljeva putem video poziva i zajedno sa voditeljkom Natasom koja je bila u studiju,pokazala je kako sprema kresenti.

Punjene paprike sa krompirom.

Milena Marinkovic sprema kresenti.

Predlog knjige: Poverenik je obavestio guvernera da je zatvorenik Svete kancelarije. Odveden je u samostan Augustinaca. Ovde su ga držali u lancima dok nije mogao da bude poslan u Meksiko, da se pojavi pred tamošnjim Tribunalom. Vlada u Meksiku poništila je hapšenje komesara, ali Salcedo je umro na moru pri povratku broda na Filipine 1669. godine. Kolonizacija Ladroneskih ostrva. 1668. godine na Ladronesima je osnovana isusovačka misija pod padrom Diegom Luis de Sanvitores, prva od mnogih misijskih stanica, i rimokatolička i protestantska, u južnom Tihom okeanu. Ostrva su u to vreme bila dobro naseljena i plodna i privukla je oduševljenje Padre Sanvitores 1662. godine kada je prvi put otplovio na Filipine. Neprijateljstvo Manchusa u Kini, progoni Japanaca i napuštanje Mindanaoa zatvorili su mnoga polja misije i objašnjavaju želju kojom su jezuiti tražili kraljevsko dopuštenje za hrišćanstvo ovih ostrva, koje su španski brodovi tako neprestano posećivali, ali nikada pre kolonizovane. Uz Padre Sanvitores i njegovih pet jezuitskih saradnika bili su brojni kateheti iz Filipina. Naselje Guam-a. Misija je sletila u Guam i bila je dobro primljena. Društvo među ovim ostrvljanima bilo je podeljeno na kasta. Šefovi su bili poznati kao chamorri, što je dovelo do toga da se domoroci Ladronesa nazivaju "Chamorros." Komad zemlje dali su jezuiti za crkvu u glavnom gradu zvanu Agadna (Agana), a ovde je sagrađeno i sjemenište za podučavanje mladića. Kraljevska kraljica Španije, Marija Austrijska, dala je godišnju sumu ovoj školi, a u njenu čast jezuiti su promenili ime ostrva u Marijane. Jezuiti su propovedali na jedanaest naseljenih ostrva ove grupe, a za godinu dana krstili su trinaest hiljada ostrvaca i dali uputstva za dvadeset hiljada.
Prakticna zena 14.05.2020 Kristina Jovanovic spremala je punjene paprike sa krompirom. Prakticna zena 14.05.2020 Kristina Jovanovic spremala je punjene paprike sa krompirom. Reviewed by gledajte on May 14, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.