Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Igra sudbine 81 epizoda - Potpuno je pobesneo.

Osamdeset prva epizoda srije Igra sudbine 22.05.2020:Luka je na sve besan i pored toga prigovara Adi jer Ivan dolazi u kucu cijeg oca smatra ubicom i da bi to Ada trebala da zna.Opet zeli da se obracuna sa Aleksom,pa je upao u svoju staru kucu zbog toga.Ni Mila nije ostala postedjena,uputio joj je niz uvreda kao i to da je ona kriva za razvod i da ne zeli nigde vise da je vidi,cak ni na poslu.Cela epizoda 81 emituje se veceras 22.maja.2020 godine na Prvoj televiziji u 21h.

Predlog knjige: Uspostavljanje stalne mornarice na Filipinima - namere Engleske na ovom arhipelagu španska vlada je i dalje sumnjičavo smatrala, a 1795. i 1796. godine jaka španska flota, poslana potajno preko obala Južne Amerike, bila je koncentrisana u vodama Filipina pod komandom admirala Alave. Njegov cilj je bila odbrana Ostrva u slučaju novog rata sa Velikom Britanijom. Vesti o proglašenju rata između ove dve države stigle su do Manile u martu 1797. godine, ali iako je već mesecima vladala uznemirenost, Engleska nije pokušavala ponovo zauzeti. Ovi događaji su, međutim, doveli do formiranja stalne mornaričke eskadrile, sa sedištem i pomorskom stanicom na Cavite.4. Vrhunac Moro piratstva. - Moros piratstvo neprestano prisustvo Moros-a, gde su mesecima progonili zalive i reke istočne i zapadne obale, kradeći sa ovog ostrva radi napada u svim pravcima, posebno je primetio Padre Zuniga, i nagovestio kako su Španci pre sto godina odvratili ove gusare.
Igra sudbine 81 epizoda - Potpuno je pobesneo. Igra sudbine 81 epizoda - Potpuno je pobesneo. Reviewed by gledajte on May 22, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.