Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Prakticna zena 21.05.2020 Pavle Jerinic - Matija priprema slani keto mafini.Tortilje sa kukuruzom i piletinom.

U danasnjoj emisiji Prakticna zena emitovanoj 21.maja 2020 godine na televiziji Prva u 16:30h,u drugacijem izgledu studija koju je pripremio Vesa,koga je spominjala voditeljka Natasa,dosao je kako kaze voditeljka, negativac u seriji "Igra sudbine" Matija tj. Pavle Jerinic pored price o tome sta trenira i kako bi reagovao u slucaju napada,pricao je i o liku u seriji,kako je proveo u izolaciji i ostalo.Pored price spremio je slani keto mafini.Tortilje sa piletinom i kukuruzom spremala je putem video poziva Divna Popov Radosavljevic.
Pavle Jerinic - Matija sprema slani keto mafini

Tortilje sa piletinom i kukuruzom priprema Divna Popov Radosavljevic

Predlog knjige: Osvajanje provincije Igorrote iz Luzona. - Basko je bio revnosni guverner i organizovao je brojne vojne ekspedicije u okupaciji zemlje Igorrote na severu. 1785. poganski Igorrotes iz misija Itui i Panikui u Nuevi Vizcaia pobunili su se i morali su ih ponovo uspostaviti snage mušketara iz Kagajana. Osvajanje ostrva Batanes - Basco je takođe izvršio osvajanje ostrva Batanes, severno od Luzona, uspostavljajući garnizone i definitivno ih aneksirajući u koloniju. Dominikanski misionari su mnogo prije toga pokušali da ove ostrva preobrate u hrišćanstvo; ali siromaštvo ljudi i žestok tajfun koji pomiču ova mala ostrva sprečili su uzgoj išta više od kamota i taroa i učinili su ih neisplativim za držanje. Basco je, međutim, počastvovan zbog ponovne okupacije ovih ostrva, a po povratku u Španiju, po isteku svog guvernerstva, dobio je titulu "grofa osvajanja Batana". 3 Naučno istraživanje obale ostrva. - Oko 1790. Filipine su posetile dve španske fregate, „Deskubierta“ i „Atrevida“, pod komandom kapetana Malaspina. Ova plovila formirala su istraživačku ekspediciju koju je poslala španska vlada da napravi hidrografski i astronomski pregled obala Španske Amerike, Ladronasa i Filipina. Bilo je to jedno od onih zaslužnih preduzeća za širenje naučnih saznanja koja su savremene vlade sukcesivno i sa velikom časnošću sprovodile. Ekspedicija je zacrtala tjesnac San Bernardino, obale nekoliko Bisajskih ostrva i Mindanao. Jedan od naučnika te stranke bio je mladi botaničar, Don Antonio Pineda, koji je umro u Ilokosu 1792. godine, ali čija je istraživanja u flori Filipina temeljno utvrdila njegovu reputaciju. Spomenik njegovom sećanju podignut je u blizini crkve u Malatu, ali tada je patio od zanemarivanja i danas pada u ruševine.
Prakticna zena 21.05.2020 Pavle Jerinic - Matija priprema slani keto mafini.Tortilje sa kukuruzom i piletinom. Prakticna zena 21.05.2020 Pavle Jerinic - Matija priprema slani keto mafini.Tortilje sa kukuruzom i piletinom. Reviewed by gledajte on May 21, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.