Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Brak na nevidjeno 21.05.2020 Koviljka i Dragomir koji je nestrpljiv da se ozeni.

U cetvrtak 21.maja 2020 godine u 22.30h emituje se nova epizoda Brak na nevidjeno na televiziji Pink,cela emisija bice prikazana i preko ovog sajta.Ovog puta pokusace da se spoje Koviljka i Dragomir.Koviljka je kako kaze sedam godina zivela najlepse u samoci i na zakljucak voditeljke Natalije da joj je razvod prijao,Koviljka je potvrdila da jeste.Mladozenja Dragomir sa Zlatibora,nije se zenio ali kaze da se lako i zaljubljivao i odljubljivao i jos kaze da ce da se zeni.Posle spremanja,oblacenja,doterivanja mladenaca,mladozenja je nestrpljiv i jedva ceka da upozna Koviljku ili mozda i buducu mladu.Na ovom istom linku,bice postavljena cela emisija umesto najave,tako da mozete da podelite ili negde sacuvate link.





Predlog knjige: Iako još uvek zatvara Filipine protiv spoljne trgovine, ovaj korak je bio prava revolucija u trgovinskom zakonodavstvu Filipina. Da je projekat vešto i od srca podržao, možda bi on proizveo razvoj koji bi napredovao prosperitetom pola veka; ali stanovnici Manile nisu pozdravili otvaranje ove nove linije komunikacije. Drevna trgovina Acapulcom bila je dragoceni monopol onima koji su imali pravo da učestvuju u njoj, a njihov odnos prema novoj kompaniji bio je indiferentnost ili neprijateljstvo. 1789. luka Manila otvorena je i slobodna za brodove svih stranih nacija tokom tri godine, za uvoz i prodaju isključivo iz Azije; ali proizvodi Evrope, sa izuzetkom Španije, bili su zabranjeni. Kraljevska kompanija je ponovo napunjena 1805. godine i uživala je u svom monopolu do 1830. godine, kada su joj privilegije nestale i Manila je konačno otvorena za brodove stranih naroda.
Brak na nevidjeno 21.05.2020 Koviljka i Dragomir koji je nestrpljiv da se ozeni. Brak na nevidjeno 21.05.2020 Koviljka i Dragomir koji je nestrpljiv da se ozeni. Reviewed by gledajte on May 21, 2020 Rating: 5

1 comment:

  1. Voljela bi da nadzem svoju ljubav da u poznam imam 19 godina

    ReplyDelete

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.