Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Poceli letovi Er Srbija- prvi let za Cirih.Da li ce biti uvedena neradna nedelja.Iznete neke drugacije cinjenice oko korona virusa kao i to da ce jos biti i pandemija i epidemija.

U jutarnjem programu Jutro emitovanom 21.maja 2020 godine na Prvoj televiziji,medju temama i vestima bile su i da je Er Srbija obnovila avio saobracaj i prvi let bio je za Cirih,kome je prisustovala potpredsednica vlade i ministarka saobracaja Zorana Mihajlovic.
Doktorica Danica Grujicic, direktorka Instituta za onkologiju i radiologiju Srbije gostovala je u jutarnjem programu gde je govorila o tome da li je stecen kolektivni imunitet i da ce sledece godine korona virus biti obican grip,postoji li mogucnost da je virus nastao u laboratoriji,kako objasnjava upozorenje SZO o najvecem broju zarazenih u jednom danu kao i ostalo.
Preduzetnici iz Bajine Baste pokrenuli inicijativu i predali opstini da nedelja bude neradni dan.Da li ce se uspeti u tome i da li ce to biti praksa u celoj Srbiji pokazace vreme.
Dr Kristofero Tehlirijano, internista i reumatolog govorio je o tome da ce u buducnosti biti i raznih epidemija i pandemija u svetu za koje tvrde naucnici.Koliko genetika utice na reakciju na korona virus i da li je i koliko vazan imunitet?
Poceli prvi letovi er Srbija

Dr Danica Grujicic govorila o korona virusu i iznela nove detalje

Poslodavci podneli inicijativu za uvodjenje neradne nedelje.

Naucnici tvrde da ce jos biti i epidemija i pandemija.

Predlog knjige: Povoljno komercijalno zakonodavstvo. - Promjena ekonomskih ideja, koja je preko Evrope stigla kroz liberalizujuću misao osamnaestog veka, pokazuje se i najradikalnijim korakom za usmeravanje novih kanala na trgovinu Filipina. Ovo je nastalo 1785. godine velika trgovačka korporacija sa posebnim privilegijama i zaštitom krune, „Kraljevska kompanija Filipina“. Kompanija je dobila potpun monopol nad celokupnom trgovinom između Španije i Filipina, osim dugo uspostavljenog direktnog saobraćaja između Manile i Akapulka. Svi stari zakoni, osmišljeni tako da spreče uvoz na Ostrvo poluotoka, uklonjeni su. Filipinski proizvodi bili su oslobođeni svih carina, bilo nakon napuštanja Manile ili ulaska u Španiju. Brodovima kompanije bilo je dozvoljeno da posete kineske luke, a drevna i apsurdna zabrana, koja je sprečavala Manilove trgovce da trguju sa Indijom i Kinom, uklonjena je.
Poceli letovi Er Srbija- prvi let za Cirih.Da li ce biti uvedena neradna nedelja.Iznete neke drugacije cinjenice oko korona virusa kao i to da ce jos biti i pandemija i epidemija. Poceli letovi Er Srbija- prvi let za Cirih.Da li ce biti uvedena neradna nedelja.Iznete neke drugacije cinjenice oko korona virusa kao i to da ce jos biti i pandemija i epidemija. Reviewed by gledajte on May 21, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.