Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Jos nema dogovora u Evropi oko avio saobracaja.Pretpostavka gde su se zarazili radnici Jure.Ako samo jedan od roditelja ima alergiju postoji mogucnost da i dete moze da ima.

U danasnjem jutarnjem programu Jutro koji se emitovao 16.05.2020 na Televiziji Prva,izmedju ostalih govorilo se i o uspostavljanju avio saobracaja u Evropi u kojoj jos nema zvanicnog dogovora oko toga kako ce sve funkcionisati.Sta se desavalo tokom pandemije korona virusa sto se tice izgradnje puteva i pruga u Srbiji?Gost u emisiji bila je Zorane Mihajlovic,ministarka gradjevinarstva, saobracaja i infrastrukture koja je dala odgovore na pitanja koja su bila postavljena.
Trenutno je glavno zariste virusa korona u fabrici "Jura" u Leskovcu,gde je zarazeno 68 ljudi.Odgovore na mnoga pitanja medju kojima je i na koji nacin su se ljudi zarazili,odgovarao je i davao pretpostavke koji bi mogli biti uzroci,epidemiolog Branislav Tiodorovic.
Uskoro stizu jagode,maline i kupine i sa njima i alergije na to voce na koje su alergicna deca i pretpostavka je ako je samo jedan roditelj alergican na to voce,postoji mogucnost i da dete bude alergicno.Na pitanja o tome govorio je dr.Sasa Milicevic,pedijatar.
Ministarka gradjevinarstva,saobracaja i infrastrukture,Zorana Mihajlovic gost u emisiji

Radnici "Jure" zarazeni korona virusom

Ako je jedan roditelj alergican,moguce je da ce i dete biti alergicno

Predlog knjige: Ugovor sa sultanom Jolom - uprkos kukavičkoj politici naslednika Bustamantea, predsedništvo Zamboange nije napušteno. Međutim, tako slabo je primenjeno da nije bilo efikasno u sprečavanju Morovog piraterije, a napadi na Bisaia i Calamianes su se nastavili. 1721. godine sklopljen je ugovor sa sultanom Jolom kojim se predviđa trgovina između Manile i Jolo, povratak ili otkupnina zarobljenika i vraćanje u Španiju na ostrvu Basilan. Moro Pirati Tavi Tavi - Izgleda da je ovaj sporazum sprečio napade na Jolu, ali 1730. godine Moros of Tavi Tavi pao je na Paragvu i Kalamijane, a 1731. godine druga je južna ekspedicija provela krstarenje skoro čitavu godinu i uništava među Bisajima. Sažaljena španska odbrana. - Španci su tokom ovih decenija bili u nesretnom stanju, oružje im je bilo narušeno, i, osim u trenucima velikog zabrinutosti, nije utvrđena pažnja na utvrđenja, na očuvanje artiljerije, niti za isporuku municije. Iznenadni napadi zatekli su Španjolce nespremnim. Vojna nespremnost bila je normalno stanje ovog arhipelaga od tih ranih vekova do uništenja španskog naoružanja od strane američke flote.
Jos nema dogovora u Evropi oko avio saobracaja.Pretpostavka gde su se zarazili radnici Jure.Ako samo jedan od roditelja ima alergiju postoji mogucnost da i dete moze da ima. Jos nema dogovora u Evropi oko avio saobracaja.Pretpostavka gde su se zarazili radnici Jure.Ako samo jedan od roditelja ima alergiju postoji mogucnost da i dete moze da ima. Reviewed by gledajte on May 16, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.