Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Magazin IN 09.05.2020 Rada Manojlovic,Mia Borisavljevic,Suzana Mancic,

Emisija magazin in koja se emituje u subotu 9.maja 2020 godine u 16:10 na televiziji Pink,kao i cela emisija preko ovog sajta,gostuju:Goca Lazarevic,Suzana Mancic,Marija Obradovic,Rada Manojlovic,Mia Borisavlejvic,Dusan Lazic Laza i koji ce pricati o tome da li treba po izgledu suditi o pameti i vrlinama.Mozemo videti i za koga je Mia Borisavljevic izjavila da se po izgledu moze zakljuciti da li je postena devojka.Rada izjavila da ako se njoj to radi,ona ce da stavi samo listic kao Eva ako to zeli.Marija Obradovic otkrila sta istice kada igra na kartu zavodljivosti.

Predlog knjige: Uticaj uspeha Holanđana - Ekskluzivni monopol nad vodama Tihog i Indijskog okeana, koji su Portugal i Španija održavali vekovima, razbijen je. Sa saglasnošću Rimske Stolice, oni su pokušali da podele Novi svet i Orijent između njih. Taj napor je sada prošao. Oni su tvrdili da imaju pravo da iz ogromnih okeana isključe plovila svake druge nacije, osim njihove. Ova doktrina u istoriji međunarodnog prava poznata je kao mare clausum, ili „zatvoreno more“. Smrtni udarac ovoj dominaciji zadao je ulazak Holanđana u Indije, i nije puka slučajnost što mi nalazimo, doktrinu zatvorenog mora, naučno nasiljenu, nekoliko godina kasnije, veliki holandski pravnik Grotius , osnivač sistema međunarodnog prava u svom radu, De Libero Mare. Metode trgovanja Holanđana. - Holanđani nisu činili pokušaje u Indijama da osnuju velike kolonije za političku dominaciju i versku preobrazbu. Trgovina im je bila jedini cilj. Njihova politika bila je da sklapaju saveze sa domaćim vladarima, obećavajući da će im pomoći protiv vladavine Portugala ili Španca u zamenu za ekskluzivne privilegije trgovine. U tome su bili i više nego uspešni.
Magazin IN 09.05.2020 Rada Manojlovic,Mia Borisavljevic,Suzana Mancic, Magazin IN 09.05.2020 Rada Manojlovic,Mia Borisavljevic,Suzana Mancic, Reviewed by gledajte on May 09, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.